U okviru večeri „Refract 10 – Special!“, večeras u beogradskom Kulturnom centru Grad nastupiće francuski DJ David Carretta, dok će sutra koncerte održati Hain Teny i MistakeMistake. David Carretta nam dolazi iz Marseja (Francuska), i na svom live nastupu će se ovoga puta predstaviti sa svojim novim albumom „Rodeo Disco“. Carretta je jedan od najpoznatijih predstavnika čistog electro-techno zvuka, koji je svima nama bio dobro poznat s kraja devedesetih i početkom dvehiljaditih godina.

Njegov kvalitet je još na početku prepoznao DJ Hell i uvrstio ga u privilegovanu porodicu electro-techno producenata „International Deejay Gigolo“. Cena ulaznice za nastup Davida Carrette je 500 dinara do ponoći (posle ponoći 600), a lokalna podrška biće MKDSL i Ewox. Početak je najavljen za 22 sata.

Hain Teny i MistakeMistake promovišu zajedničku numeru „Klick & Flow“, nedavno objavljenu na albumu „MMORPG“ grupe MistakeMistake, koji se može besplatno preuzeti sa regionalnih sajtova MTV-a. Ovim povodom, organizuju zajednički nastup u KC Grad, gde će ekskluzivno prezentovati u punom sastavu ovaj spoj elektronike i duboko sofisticiranog hip-hopa. Ovaj spoj se već pokazao odličnim žurkama na turneji po Sloveniji i do sada nije prezentovan pred beogradskom publikom. Cena ulaznice je 250 dinara u pretprodaji, na ulazu 350 dinara. Koncert počinje u 23 sata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari