Plastičan i fantastičan: Rajan Gosling kao Ken 1Foto: IMDB

“Plastičan i fantastičan“, tako je većina ocenila transformaciju Rajana Goslinga koji će glumiti Kena, dugogodišnjeg Barbikinog dečka u najnovijem filmu o čuvenoj i kontroverznoj Matelovoj lutki.

Fotografija preplanulog Goslinga u pozi, „potpuno sam (ne)svesan da blistam“, s kratkom izblajhanom kosom više razodeven nego odeven u izbledeli džins, a vide se i bokserice s izvezenim imenom izavale su mega – šok na društvenim mrežama. Među inače zaraćenim internert plemenima, postignut je konsenzuns u stavu da „Barbi film sasvim dobro izgleda“, piše britanski Gardijan, a za samozajtajnog glumca Rajana Goslinga mnogi veruju, uloga Kena biće možda odlučujuća.

Nova slika je tek druga koja je objavljena iz predstojećeg filma u produkciji Warner Brosa, osim one s Margot Robbie kao Barbike, a koja izgleda podjednako neonska i ružičasta kao i Robijeva, pišu strani mediji. Eva Mendes, glumica i Goslingova supruga reagovala je na Istragramu na fotografiju sledećim rečima: „Dakle. F* Smešno. Tako. F*. Dobro. . #To je moj Ken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Film o Barbiki  piše i režira  Greta Gerving, a Robi Margo  u razgovoru za Variety poručila je zagonetno da ekipa ovog ostvarenja sprema „nešto potpuno drugačije“ . Radnja filma se vrti oko Barbike  koja je izopštena i poslata u stvarni svet jer se smatra nesavršenom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari