Predizborna tišina: Izmene programske šeme TV Nova od sutra 1Foto: Nova

 

Zbog predizborne tišine u Srbiji, koja večeras u ponoć stupa na snagu i završava se u nedelju u 20h zatvaranjem biračkih mesta, TV Nova će prilagoditi svoju programsku šemu u pomenutom periodu.

Emisija „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ neće biti emitovana u subotu 16. decembra, dok će „Četiri i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem“ biti emitovana tog dana u 20:30h.

Politički tok-šou „Utisak nedelje“, umesto u redovnom terminu u nedelju u 20:30h, biće emitovan narednog dana – u ponedeljak 18. decembra u 20:30h.

Zabavno-takmičarski šou „Najveći gubitnik“, čija druga sezona se bliži velikom finalu, sledeće nedelje ćemo gledati od utorka do petka u terminu od 20:30h.

Ostanite uz televiziju Nova jer sutra, u petak 15. decembra, gledamo i novu epizodu emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, čiji gost će biti Dragan Bjelogrlić, a koja će biti prikazana u redovnom terminu u 21:30h.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari