Dugo očekivana promocija albuma Vila Filozofina zakazana je za sredu, 2. oktobar u Mikser house-u, Karađorđeva 46, od 19 časova. Pred publikom i medijima će biti predstavljen izvanredan album koji je do sada već pobrao brojne pohvale.

Pored toga, predstavljamo i spot za pesmu Tim, drugi singl sa albuma, čiju je režiju potpisao koautor pesme Đorđe Miljenović – Sky Wikluh. Kroz ovo uzbudljivo veče će vas voditi prepoznatljivi vokal Julianne Boroš, Vile Filozofine. Sa njom će nastupiti Nevena Filipović (vokal i klavijature), Jelena Rančić (vokal), Nenad Trajković (bubnjevi), Novak Savić (bas gitara) i Dejan Hasečić (električna gitara). Kao specijalni gosti nastupiće producent i aranžer albuma Aleksandar Sedlar (električna i akustična gitara) i Sky Wikluh (vokal, u pesmi Tim).

Iza autorskog projekta „Vila Filozofina“ stoji Julianna Boroš, prepoznatljiva po svom specifičnom vokalu i svestrana interpretatorka jazz, pop-rock, rege i r n b muzike. Album „Vila Filozofina“ je završen i objavljen kao autorsko izdanje u junu 2013. godine. Autor tekstova i muzike je Julianna Boroš, a koautor u tri pesme, aranžer i producent je Aleksandar Sedlar. Ostali saradnici na albumu su Marko Kuzmanović, Igor Malešević, Branko Bošković, Nikola Demonja Jr., Strahinja Banović, Miloš Petrović, Sanja Stojanović, Dragan Đorđević, Milan Prokop, Đorđe Miljenović i Akademski hor Collegium musicum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.