rebel vilsonFoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Glumica Rebel Vilson rekla je da joj jedan glumac preti zbog toga što ga pominje u predstojećim memoarima, a sada je objavila i ko je u pitanju.

Naime, Rebel Vilson treba da izda memoare pod nazivom Rebel Rising, a pre neki dan je napomenula da je jedan „veliki s*ronja“ uznemirava.

„Neće me zaplašiti ili ućutkati skupi advokat ili krizni PR menadžeri. S*ronja o kome pišem u jednom poglavlju je Saša Baron Koen“, napisala je ona na Instagramu.

Rebel Vilson kaže da joj je Saša Baron Koen pretio zbog objavljivanja memoara 1
Foto: Instagram printscreen/rebelwilson

Ona je pre toga rekla kako neko pokušava da zataška sve novosti o izlasku te knjige, ali da ona neće odustati od objavljivanja i da će svi saznati istinu.

„Kada sam prvi put došla u Holivud, svi su rekli ‘Ne podnosim s*ronje, što znači da ne radim sa njima’ i ja sam se složila s tim jer zvuči logično. Ali onda sam shvatila težinu jer sam radila sa ogromnim s*ronjom i sada i ja definitivno više ne tolerišem takve ljude“, rekla je Vilson pre 10 dana.

Rebel Vilson i Saša Baron Koen tumačili su muža i ženu u filmu (Ne)Profesionalac 2016. godine, a ona je već rekla kako ju je on nagovarao da se skine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Još 2014. je u Australiji rekla da je Koen bi otoliko uporan da mu je zapretila kako će pozvati agenta i reći mu da je on maltretira.

„Svakog dana bi rekao ‘Samo se skini, biće smešno. Sećaš se kada sam se ja skinuo u Boratu? Bilo je presmešno’. Poslednjeg dana sam mislila da sam pobedila jer je unajmio dublerku.“

Rebel Vilson nam je poznata po ulogama u Deverušama i Savršenom koraku

Tada je rekla i da je Koen pokušao da je natera da mu gurne prst u zadnjicu u poslednjoj sceni: „Rekla sam mu ‘Kako to misliš, Saša? To nije u scenariju'“.

„A on je dodao ‘Vidi, ja ću da spustim pantalone, ti mi gurni prst u zadnjicu i biće vrlo smešno’. Nisam htela da budem diva pa sam pristala da ga jednom šljepnem po zadnjici“, objasnila je.

Memoari pod nazivom Rebel Rising treba da izađu 2. aprila.

Izvor: The Guardian

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari