Slavna pevačica i glumica Šer (64) novu ljubav je pronašla preko društvene mreže Fejsbuk.


– Bio je među prijateljima jedne moje drugarice i stalno joj je na sajtu pisao najsmešnije stvari. Bila sam zainteresovana i dodala ga u prijatelje. Počeli smo da se dopisujemo, i potpuno me je očarao. Ron je bio uveren da sam ili imitatorka Šer ili neka dama sumnjivog morala koja voli da na sajtu drži slike Šer. Posle oko mesec dana našeg dopisivanja, pozvao je tu moju prijateljicu i pitao je ko sam. Ona mu je iznenađeno odgovorila: „Pa, to je Šer lično“ – rekla je Šer.

Ian Cimerman (52), inače televizijski scenarista, bio je po rečima poznate pevačice potpuno šokiran kada je ga pozvala da dođe kod nje kući.

– Dala sam mu broj telefona i predložila da se i lično upoznamo. Nije bio siguran, sve mu je to bilo previše neobično. Zato sam mu rekla: „Dođi u moju kuću da se upoznamo. Ako se ne svidimo jedno drugome, jednostavno se okreni i idi kući“ – kazala je pevačica.

Šer tvrdi da je bila potpuno očarana, kao i Cimerman, te su počeli da se viđaju, a prijateljstvo je ubrzo preraslo u ljubav.

– Ron je nizak, pomalo neuredan, izgleda kao neki šašavi profesor. Ali, on je najljubaznija i najduhovitija osoba koju sam ikada upoznala – zaključila je Šer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari