U raspravu oko toga koliko je provokativan spot Sleša za pesmu „Beautiful Dangerous“, u kojem pevačica grupe Black Eyed Peas, Stejsi Ferguson Fergi, igra oskudno odevenu obožavateljku koja ga vezuje za krevet, uključila se i žena bivšeg gitariste Guns N’ Roses, Perla Ferar.


– Rekla sam Fergi na snimanju da slobodno može još jače da ga veže za krevet i da je sasvim u redu da mu radi i provokativnije stvari. Mislim da joj je malo bilo neprijatno što sam i ja na snimanju, pa sam morala da je opustim kako bi shvatila da sam tu iz radoznalosti, a ne da bih kontrolisala muža – rekla je Perla Ferar.

Uprkos savetima koje je uputila poznatoj pevačici, Perla Ferar je na kraju izrekla i kritiku da je spot trebalo da bude još provokativniji.

– Ne znam zašto je moj muž povukao prikazivanje spota kako bi cenzurisao određene scene. Taj spot je po meni potpuno bezopasan. Pa ja i moj muž imamo duplo jače divlje scene u krevetu, nego što su on i Fergi tu odglumili. Verujem da će onima koji gledaju spot sve to takođe izgledati blago u odnosu na ono što obično rade u krevetu sa partnerom – zaključila je Perla Ferar.

Supruga slavnog gitariste je ovom izjavom ujedno i razočarala mnoge tabloide koji su očekivali da će zbog provokativnog spota bračne nesuglasice poznatog para ponovo izaći na videlo. Sleš i Perla su u avgustu ove godine podneli sporazumni zahtev za razvod, ali su u oktobru objavili da odustaju pošto su „ponovo shvatili da se vole“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari