Teya DoraFoto: Antonio Ahel/ATAImages

Dok se bliži ovogodišnja Evrovizija, na kojoj Srbiju predstavlja Teya Dora, mnogi se pitaju kakve su šanse naše predstavnice za plasman u finale i uspeh u istom.

Otkako je Teya Dora sa pesmom Ramonda izabrana za predstavnicu Srbije na Evroviziji u Malmeu, plasman na kladionicama nije bio baš neki.

Predviđanja su se mahom vrtela oko 20. mesta, najčešće ispod njega, a u jednom trenutku došla je do 19. mesta na listi favorita.

Međutim, trenutni poredak na sajtu Eurovision World je takav da se Teodora Pavlovska, iliti Teya Dora, sa svojom pesmom nalazi na 24. mestu.

Uprkos činjenici da je hrvatski predstavnik Baby Lasagna dugo bio favorit, to je sada švajcarski predstavnik Nemo sa pesmom The Code i 26% šanse za pobedu.

Kolike šanse ima Teya Dora za uspeh na ovogodišnjoj Evroviziji? 1
Foto. printscreen

Baby Lasagna sa pesmom Rim Tim Tagi Dim nalazi se na drugom mestu sa 18%, holandski predstavnik Jost Klajn je treći sa 13%, Italijanka Anđelina Mango je četvrta sa 11%, a takođe rani favorit Ukrajina je sada na petom mestu sa 6%.

Teya Dora je drugima među favoritima

Kolike šanse ima Teya Dora za uspeh na ovogodišnjoj Evroviziji? 2
Foto. printscreen

Ako pak pitate ljude koji prate sajt Wiwibloggs, Teya Dora ima mnogo bolju pesmu od drugih i zaslužuje dobar plasman.

Naime, oni su u glasanju za najbolju pesmu na predstojećoj Evroviziji nju stavili na 10 mesto sa 4,27% glasova, dok je pobedio Baby Lasagna sa 12,11% glasova.

A ima i onih koji su se okrenuli tarot kartama i tvrde da su šanse dobre, te da imamo čemu da se nadamo na predstojećem takmičenju.

Da podsetimo, ovogodišnja Evrovizija održava se od 7. do 11. maja u Malmeu, a Teya Dora nastupa pod rednim brojem 2 u prvom polufinalu, 7. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari