TV Nova vas poziva: Prijavite se za novi kviz Joker i osvojite vredne novčane nagrade 1Izvor: TV Nova

TV Nova je u potrazi za takmičarima novog uzbudljivog takmičarskog kviza znanja – Joker! Reč je o dinamičnoj emisiji koja donosi novi izazov svim ljubiteljima kvizova da pokažu svoje znanje i osvoje vredne novčane nagrade.

U kvizu Joker takmičari se suočavaju sa setom pitanja, gde imaju ponuđene odgovore, a tačni odgovori vode do vrha stabla novca i sve većih novčanih iznosa.

Svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti OVDE.

Joker je kviz za hrabre, za one koji žele da se zabave, unovče svoje znanje i osvoje srca gledalaca.

Razvio ga je kreator nekoliko hit formata kompanije Global Agency. Emisija je postigla veliki uspeh u Portugalu sa više od 1100 epizoda na RTP-u i Francuskoj sa više od 400 epizoda na France 2. Format je prvobitno emitovan na turskom javnom servisu TRT u preko 100 epizoda. Emisija je takođe stekla veliku popularnost u Poljskoj, Španiji i Sloveniji, a od ove godine se emituje i u Hrvatskoj na Nova TV. Global Agency najavljuje da će 2024. biti godina Jokera i da će kviz biti emitovan u više od 10 zemalja.

Ne propustite priliku da budete deo ove fenomenalne avanture. Prijavite se!

Joker: ako znaš – osvajaš!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari