Slobodan Stefanović: „Ostani kod kuće” je nešto što se podrazumeva (VIDEO) 1Foto: Printscreen/Youtube/NOVA S

Glumac Slobodan Stefanović obratio se građanima putem jutjub kanala „Sigurno kod kuće” i tom prilikom uputio apel da ostanu u svojim domovima, ali i dao ideje kako mogu ispuniti svoje vreme.

– Dragi ljudi, sada nam je valjda već svima jasno da moramo da ostanemo kod kuće i da čuvamo sebe i svoje najbliže i svoje komšije i svoje sunarodnike i svoju zemlju, te stoga mislim da više nema potrebe pričati: „Ostani kod kuće”. Zaista, to je nešto što se podrazumeva. 

Glumac se osvrnuo i na sam problem ispunjavanja vremena koje provodimo u kući, te je podsetio na neke od načina kako se taj problem može rešiti.

– Postoji mnoštvo stvari koje možete da radite – čitajte knjige, igrajte igrice, gledajte televiziju, gledajte filmove, gledajte serije, organizujte ‘Skajp’ pozive sa svojim prijateljima, slažite puzle… 

Među brojnim aktivnostima, naveo je i kuvanje, te uputio na njegovu emisiju „Mr. Kitchen” koja se emituje na „Nova S” kanalu.

– Učite da kuvate, ako ne znate da kuvate, znate šta treba da gledate. Pratite fitnes trenere i njihove naloge i gledajte kako oni vežbaju, može da pomogne.

Na samom kraju, pozvao je građane da izdrže i ostanu kod kuće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari