Sonja Savić zaslužuje da ima svoj grad

Povodom odluke Komisije u Čačku da Sonja Savić ne dobije ulicu u svom rodnom gradu

Ostavite komentar


  1. Izvinite, svako ima pravo na svoje misljenje, i trenutno u Cacku preovladava misljenje da ne treba da ima svoju ulicu… nemojte vise vi da nam solite pamet i kreirate obrazac ponasanja.. tako da ukoliko Vam se ne dopada odluka nekog tela ili celine, entiteta kako vec nemojte da budete maliciozni i da nam popujete.. mi tako mislite, Vi ne mislite.. ali se ne pravite da vise vredite a neko manje..

    1. Miloše, kome se tačno obraćate? Svako ima pravo na mišljenje, samo je problem kad je nečije mišljenje ograničeno i tupo, toliko da boli. Znate Miloše, Sonja Savić je veća od ove Srbije, veća je i od one zemlje koja se zvala Jugoslavija. Sonja je toliko velika, da njenu veličinu, ni Vi, ni oni koji su donosili odluku, neće moći da dostignete ni u deset narednih života.

      1. Ako direktno Vas ne boli u čemu je problem ?! Ostavite nas da uživamo u svojoj „tuposti“ a Vi uživajte u svom „progresu“.

        1. Sta ima ovi tapetari,konobari i bostandzije koji cine cacansku vlast njoj da dodeljuju ulicu.Dobice i ulicu i trg i park kad se budu pitali neki drugi ljudi,a ne Sns primitiv ci.Za njih su Seselj i Arkan autoriteti,ne Sonja.

    2. Mišljenje čačana odavno se ne čuje. Jer odluke o gradu donose dodjoši koji su svi od reda politički zaposeli čačak,pri tom ne prihvatajući gradski(čačanski)način života i razmišljanja.
      Napravili su od grada palanku.

  2. Licemeri koji odaju posthumna priznanja. A odluka grada Čačka je politička kao i njena kritika, sa istog mesta. Loša gluma, očajna. Sonja im se svojom smrću smeje u lice.

  3. Ja sam poznavala Sonju Savić ne znam da li bi ona sama želela da ima neku ulicu u bilo kom gradu… Možda bi. A možda Čačak ne želi ulicu s njenim imenom. I to je sve po meni OK, čemu tolike rasprave?

  4. Ustanoviti glumačku nagradu za senzibilitet koji će nositi njeno ime u ženskoj kategoriji a u muškoj Nebojiša Glogovac, dodeljivati jako talentovanim glumcima na početku karijere. Mnogo originalnije od ulice u bilo kojem gradu. Sonja i Nebojiša to zaslužuju.

  5. Sonjine kolege TRAŽE, ZAHTEVAJU ulicu za nju. Čačanima hoće da objasne koliko su primitivni? Čitava kampanja I pritisak! Čemu sve to?

  6. Ja stvarno ne shvatam cime je to Sonja Savic zasluzila da njeno ime nosi neka ulica ili trg,park. Bila je dobra glumica. Pa sta? Za svoj rad bila je dobro i placena. Sta je uradila sa tim parama.? Potrosila na drogu od koje je i umrla. Zar to treba da bude uzor za nasu decu?

  7. zaista lep primer mladima ako ova osoba dobije ulicu …. imala je sta da pokaze i ostavi iza sebe (brdo spriceva) i nedolicno ponasanje za vreme seansi…. fuj fuj

  8. Ne znam zasto bi S. S. trebala biti znacajna, srednji kvalitet glume, karakter nikakav? Budite iskreni pa recite , ona je stvarno propala licnost! Nikome ne bi trebala biti primer, naprotiv>

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.