squid gameFoto: Netflix via Bestimage / Bestimage / Profimedia

 

Druga sezona serije Squid Game je nešto što mnogi dugo čekaju, a sada konačno znamo kada bi trebalo da stigne.

Netfliks je tiho nedavno dao nešto konkretniji vremenski okvir za drugu sezonu svoje popularne distopijske drame, Squid Game. Sada znamo da će biti objavljena… negde ove godine, piše IGN Adria.

U redu, to nije baš uski vremenski okvir, ali je više nego što smo znali pre.

Netfliks je otkrio ove informacije usred svog godišnjeg izveštaja o zaradi, gde je raspravljao o svojoj „smeloj postavci za 2024.“ i naveo serije kao što su treća sezona „Bridgerton“, druga sezona „Empress“, druga sezona „The Diplomat“, i da, druga sezona „Squid Game“ serije.

Već neko vreme znamo za drugu sezonu „Squid Game“, a tokom letnjeg Tudum događaja videli smo neke od povratnih i novih glumaca koje ćemo videti.

Squid Game je osvojio svet 2021. godine

Li Jung-jae, Li Bjung-hun, Vi Ha-jun, i Gong Ju se svi vraćaju iz prve sezone, a pridružiće im se novi likovi koje igraju Jim Si-van, Kang Ha-neul, Park Sung-hun, i Gang Dong-geun.

Netfliks je, očekivano, zainteresovan da debelo zaradi na izuzetno popularnoj seriji, pa je čak i pokrenuo rijaliti seriju koja je učesnicima dala prilike da su osete kao glumci u seriji „Squid Game“.

Osim što je Netflix usputno najavio vremenski okvir za drugu sezonu ove serije, saopštenje o zaradi prijavilo je 13 miliona novih pretplatnika, i skok prihoda, dok kompanija kapitalizuje na svojoj borbi protiv deljenja lozinki i novim pretplatama sa reklamama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari