Telegram saučešća predsednika Srbije povodom smrti Ivana Bekjareva

Ostavite komentar


  1. Lepo od predsednika sto je uputio telegram saucesca porodici Bekjarev. Sve nas je zatekla ova tuzna vest. Ivan je bio vrhunski glumac i nebesko glumacko carstvo postalo je bogatije za jos jednu legendu.

      1. Izuzetno mi je žao što je otišao jedan veliki glumac. Naša scena biće siromašnija za njegove briljantne i posebne nastupe. Iskreno saučešće porodici.

  2. Ode na još jedna legenda srpske glumačke i pozorišne scene, neka mu je laka crna zemlja.

  3. Zauvek će mo se sećati maestralnog Ivana Bekjareva, čoveka punog života i njegovih glumačkih ostvarenja.

  4. Jednom se rađa jedan ovako glumački talenat kao što je bio Ivan Bekjarev, neka mu mje večna slava i hvala.

  5. Korona virus je odnela još jedan život u Srbiji, život jednog sjajnog čoveka i velikog glumca, koga će mo se rado sećati.

  6. Iskreno saučešće porodici preminulog Ivana Bekjareva, koji će zauvek ostati u našim srcima, kao sjajan čovek i veliki glumac.

  7. Glumačka scena Srbije je izgubila jednog izuzetnog čoveka i velikog glumca, slava mu i hvala.

  8. Veliki gubitak za nas glumacki svet!Bio je veliki profesionalac i veliki covek!
    Iskreno saucesce porodici,prijateljima,legendo pocivaj u miru!

  9. Najiskrenije saucesce porodici preminulog glumca, zaista je otisao jos jedan od velikana Srpske glume, pocivaj u miru legendo!

  10. Jos jedan od nasih najpoznatiji glumaca nas je napustio, svi cemo te pamtiti po ulogama u seriji Bolji, Zivot, Srecni ljudi, i mnogobrojnim filmovima u kojima si glumio, nek ti je laka zemlja!

  11. Velika tragedija i tuga kako za glumište, tako i za celu zemlju. Kako se ovakve stvari više ne bi dešavale, moramo voditi računa i biti odgovorni prema sebi i drugima.

  12. Korona virus je nemilosrdan, ova tragedija sa Ivanom Bekjarevim nam pokazuje da zaista treba da budemo maksimalno odgovorni i da se pridržavamo propisanih mera.

  13. Smrt jednog od najboljih glumaca Srbije je veliki gubitak za našu zemlju.Iskreno saučešće porodici.

  14. Velika tragedija i gubitak kako za glumačku scenu, tako i za celu zemlju. Ostaće zauvek upamćen po kvalitetnoj i jedinstvenoj glumi.

  15. Ivan Bekjarev, glumac i čovek koga ćemo se uvek sećati zbog vrhunskih dela koje je ostavio za sobom. Neka mu je večna slava!

  16. Velikan nase filmske kinematografije, ostavio je neizbrisiv trag i zivece kroz sve uloge koje je maestralno odigrao.

  17. Bio je veliki glumac a još veći čovek, ovo je ogroman gubitak za sve nas, saučešće porodici.

  18. Zasmejavao nas je svojim komicnim ulogama, vrlo duhovit i neposredan. Glumacka scena je ostala bez jednog velikana.

  19. Tako treba da postupa predsednik drzave, koliko god bolno bilo za sve jer smo izgubli pre svega dobrog i divnog coveka i odlicnog glumca, saucesce porodici.

  20. Nikada nećemo zaboraviti Ivanove uloge, kao što je Kurčubić, Despotović, Valjarević i mnoge druge, počivaj u miru Ivane.

  21. Mnogo mi je zao, veliki gubitak za covecanstvo i za nasu filmsku industriju. Dobar covek i fantastican glumac.

  22. Preminuo je veliki glumec koji je mnogo dao filmskoj i pozorisnoj umetnosti. Pamticemo ga po brojnim ulogama koje je maestralno odigrao. Pocivaj u miru „Kurcubicu“, ja cu te pamtiti po toj. Vecna ti slava i hvala!

  23. Veliki covek I glumac nas je napustio. Prosto su oni za nas večni, pa ne možemo da prihvatimo da ih nema više.

  24. Poslednji pozdrav gospodinu Kurčubiću i gospodinu Despotoviću.
    Hvala za neizbrisiv trag, hvala za odrastanje uz Vaše uloge.

  25. Sve nas je rastuzila vest o smrti velikana srpskog glumista Ivana Bekjareva. Legende nikad ne umiru!

  26. Otišao je jedan veliki čovek i bard našeg glumišta. Saučešće porodici. Budimo odgovorni, korona ne opaka.

  27. Otišao nam je u legendu izvrstan glumac i još bolji čovek koji je odisao skromnošće, veliki Ivan.

  28. Srecni ljudi na nebu. Plejadi glumaca ove serije pridruzio se i Ivan Bekjarev. Neka mu je vecna slava.

  29. Glumacka scena na onom svetu je sve punija , jos jedan vrhunski glumac i umetnik nas napusta.Njegove role necemo zaboraviti.

  30. Napustio nas je još jedan veliki glumac i umetnik koga ćemo pamtiti po brojnim ulogama i rolama.

  31. Odlazak velikog glumca i jos veceg coveka, koji nikada nece biti zaboravljen! Veliko mu hvala sto je animirao generacije i generacije gledalaca!

  32. Napustio nas je jedan od najvećih naših glumaca koji je ostavio neizbrisiv trag na našoj glumačkoj sceni.Saučešće porodici.

  33. Napustila nas je još jedna legenda koja nije izdržala protiv ovog virusa. Njegova dela živeće još dugo među nama.

  34. Napustio nas je zvezda naše glumačke scene. Pridružio se ostalim velikanima na nebeskoj pozornici. Iskreno saučešće porodici.

  35. Obozavala sam ovog glumca i sad se nasmejem kad se setim legendarne scene u Srećnim ljudima. Hvala sto si nam podario lepe uloge. Pocivaj u miru legendo.

  36. Poslednji pozdrav istinskoj legendi našeg glumišta. Neka mu je večna slava i hvala.

  37. Tuzna vest za Srbiju koja se oprostila sa velikim covekom i legendarnim glumcem koji ce ostati da zivi u narodu po svojim velikim ulogama i svojoj izvanrednoj licnosti.

  38. Veliki gubitak za nase pozoriste i filmsku industriju! Saucesce porodici! Izgubili smo jednog velikog coveka i glumca!

  39. Izgubili smo jos jednog velikog pre svega coveka, pa nakon toga i glumca koji ce zauvek ostati upamcen. Pocivaj u miru legendo.

  40. Još jedna velika legenda nas je napustila i otišla na bolje mesto. Počivaj u miru. Zauvek si ostavio trag u našim životima. Iskreno saučešće porodici.

  41. Svojim ulogama si nas zabavljao, zasmejavao, i dalje ćeš živeti kroz njih i ako te nema više.Hvala ti na svemu, nek ti je večna slava.Nebo je dobilo jednog divnog čoveka punog duha.

  42. Bekjarev je bio glumac iskrenog srca i jedna velika legenda. Ostavio je za sobom mnoga dela koja će večno živeti sa nama.

  43. Laka ti zemlja,ljudino!Napustio si nas,ali te nikada nećemo zaboraviti!Živećeš večno kroz svoje mnogobrojne uloge i dostignuća!Večna ti slava,Ivane Bekjarev!

  44. Ovo je veliki i nenadoknadiv gubitak. Jer sa životne scene otišao je pre svega dobar čovek potom veliki glumac. Samo kada se setim koliko je ljubavi imao prema Crvenog Zvezdi. Uvek je bio na tribinama i iz sveg srca navijao za svoje ljubimce, i kada su pobeđivali i gubili uvek je bio uz njih. Saučešće porodici, neka ga anđeli čuvaju.

  45. Veliki gubitak za nase glumište! Veliki talenat i veliki čovek!Slava mu i neka počiva u miru!

  46. Napustio nas je veliki čovek i glumac!Tuga!Laka mu zemlja!Dosta je bilo patnje i bola!Ljudi,ujedinimo se i poštujmo mere!Pobedimo Covid zajedničkim snagama-budimo odgovorni!

  47. Velika tuga za celu Srbiju!Napustio nas je Ivan Bekjarev,porodičan čovek i glumac!Porodici iskreno saučešće!Večna mu slava i hvala!

  48. Velika tuga za celu Srbiju!Napustio nas je Ivan Bekjarev,porodičan čovek i glumac!Porodici iskreno saučešće!Večna mu slava i hvala!

  49. Bekjarev je imao veoma interesantne uloge u domaćim serijama po kojima ćemo ga svi pamtiti ! Veliki gubitak !

  50. tuga..veliki glumac nas je napustio…iskreno saucesce, mnogo mi je zao…Srbija je puno izgubila

  51. Tuzne vesti :(. Mnogo mi je zao. Ivan Bekjarev je bio velika glumcina i ostace da zivi kroz svoje uloge! Saucesce porodici Bekjarev! Pocivaj u miru legendo.

  52. Ovo je velika tragedija, nadao sam se da je greska u pitanju kada sam cuo. Saucesce porodici.

  53. Ovo je veliki gubitak za Srbiju otisa je jedan andjeo jedan predivan covek ali iza sebe je ostavio predivne filmove i serije po koima ce ga Srpski narod pamtiti doveka ….

  54. Veliki gubitak,odlazak još jedne glumačke legende. Nikad nećemo zaboravite sve one divne serije, predstave, pozoriste, filmove. Iskreno saučešće.

  55. Veliki gubitak za pozorisnu scenu i Srbiju. Kurčubiću, delijo, veliki umetniče i veliki čoveče neka ti je laka crna zemlja.

  56. Saucesce porodici preminulog, legenda kao sto je on se nece zaboraviti tako lako. Neka ti je laka zemlja, glumac takvog renomea se nece zaboraviti nikada!

  57. Srbija je danas izgubila jos jednu glumacu legendu. Neka ti je laka zemlja ljudino, hvala ti sto si nam darovao svaku tvoju ulogu, svaku tvoju scenu. Pridruzio si se sada aleji velikana nasih glumackih legendi na nebu, nedostajaces nam svima. Giga te ceka na nebu!

  58. Uloge legendarnog Stevice Kurčubića ispisale su istoriju srpske kinematografije, počivaju u miru veliki čoveče.

  59. Ljudska gromado,glumački virtouzu,kućo-večna ti slava!Ostaćeš zauvek zapamćen u našim srcima!Za nas,živiš!

  60. Napustio nas je Ivan Bekjarev, pamticemo ga po velikim ulogama kroz koje ce zauvek ziveti i podsecati nas na svoje zivotno delo.

  61. Veliki gubitak. Otišao je jos jedan dobar covek, ali i odličan glumac. Saucesce porodici.

  62. Ovo je, svakako, veliki gubitak za Srbiju i srpsku glumacku scenu. Otisao je veliki glumac i jos veci covek. Neka mu je laka zemlja. Srbija ce ga pamtiti po velikim ulogama

    1. Jos jedan dragulj domace kinematografije nas je napustio.Vrsan glumac,veliki borac i covek.Ostace upamcen po mnogobrojnim filmskim i serijskim ostvarenjima.

  63. Ostali smo bez još jedne legende i velikana. Saučešće porodici slavnog glumca, neka mu je večna slava i hvala.

  64. Ivan Bekjarev je bio legenda srpskog glumišta, neko ko je svojim likovima uveseljavao i zasmejavao narod koji je gledao njegove serije. Saučešće porodici, ovo je velika tragedija za njih kao i za srpsko glumište.

  65. Jos jedan vekikan srpskog glumista nas je napustio. Hvala mu za sve sta nam je dao, ostace vecno zabeleteno njegov veliki umetnicki doprinos

  66. Ova glumčina je ostavila za sobom brojna dela koja nas vraćaju nostalgično na detinjstvo.Neka mu laka zemlja.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.