Aleksinac

Pašalić pokrenuo kontrolu zbog podvođenja i obljube dece u Aleksincu i Bogatiću 1

Pašalić pokrenuo kontrolu zbog podvođenja i obljube dece u Aleksincu i Bogatiću

Zaštitnik građana je po sopstvenoj inicijativi, a posle saznanja iz medija o podvođenju jednog deteta u Aleksincu i obljube drugog deteta u Bogatiću, pokrenuo više postupaka kontrole pravilnosti i zakonitosti rada Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i centara za socijalni rad u ova dva grada, saopšteno je iz kancelarije zaštitnika.

Dušan Ostojić: Povlačim se iz građanskog aktivizma i iz novinarstva 5

Dušan Ostojić: Povlačim se iz građanskog aktivizma i iz novinarstva

Odlučio sam da se povučem iz građanskog aktivizma i novinarstva ne toliko zbog straha, već pre svega zbog toga što sam sve manje motivisan da se stalno borim za opšte dobro dok moji sugrađani već godinama uglavnom sede skrštenih ruku, kaže za Danas Dušan Ostojić, građanski aktivista i urednik portala Aleksinac.net…

Dejan Bulatović: Zaustaviti ekološki masakr u Aleksincu 9

Dejan Bulatović: Zaustaviti ekološki masakr u Aleksincu

Potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović pozvao je u Aleksincu građane da se i sutra okupe u centru grada i spreče skandaloznu i nelegalnu seču stabala koju sprovodi opštinska vlast i koju je nazvao ekološkim masakrom.

Vučić: Hvala Norveškoj na velikoj pomoći u novcu i projektima 10

Vučić: Hvala Norveškoj na velikoj pomoći u novcu i projektima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas u Aleksincu predstavljanju projekta norveške podrške Srbiji „Norveška za vas – Srbija“ i ukazao da je Vlada te zemlje od 2000. godine uputila više od 250 miliona evra pomoći Srbiji.

Aleksinac: Održana zajednička vežba Vojske Srbije i Grčke 15

Aleksinac: Održana zajednička vežba Vojske Srbije i Grčke

Na strelištu „Šumatovac“ kod Aleksinca danas je održana kombinovana taktička vežba „FALCON 18“, na kojoj su učestvovali pripadnici specijalnih jedinica Vojske Srbije i oružanih snaga Republike Grčke, navodi se u saopštenju.

PrvaPoslednja