Bogota

Pens lideru opozicije Venecuele: Imate potpunu podršku Trampa 5

Pens lideru opozicije Venecuele: Imate potpunu podršku Trampa

Američki potpredsednik Majk Pens rekao je danas u Bogoti lideru opozicije u Venecueli, Huanu Gvaidu, kojeg podržava oko 50 zemalja kao privremenog predsednika zemlje, da može da računa da potpunu podršku predsednika SAD Donalda Trampa.

SAD uvodi sankcije protiv venecuelanskog medijskog magnata 8

SAD uvodi sankcije protiv venecuelanskog medijskog magnata

Administracija američkog predsednika Donalda Trampa uvodi sankcije venecuelanskom medijskom magnatu bliskom predsedniku Nikolasu Maduru zbog navodnog vođenja mreže koja je ukrala 2,4 milijarde dolara iz državnih fondova preko korumpiranih deviznih poslova.

Kolumbijci nisu izabrali predsednika u prvoj rundi glasanja 10

Kolumbijci nisu izabrali predsednika u prvoj rundi glasanja

U prvom krugu predsedničkih izbora koji su u nedelju održani u Kolumbiji nijedan kandidat nije osvojio dovoljan broj glasova da pobedi, a u drugom krugu će se nadmetati dva suparnika sa suprotnih krajeva političkog spektra, što bi moglo da ima posledice po mirovni sporazum kojim je nakon više od 50 godina okončan oružani sukob sa levičarskim pobunjenicima.

Humanitarna drama potresa Venecuelu 11

Humanitarna drama potresa Venecuelu

Kolumbija i Brazil pooštravaju kontrolu na granicama pošto su ekonomska kriza i nedostatak hrane u Venecueli izazvali masovne prilive očajnih migranata.

Sukobi u Bogoti zbog Ubera i Kabifaja 12

Sukobi u Bogoti zbog Ubera i Kabifaja

Hiljade taksista blokiralo je puteve i sukobilo se s policijom u Bogoti, protestujući protiv kompanija koje pružaju usluge pozivanja taksi vozila.

Zaplena šest tona kokaina u Kolumbiji 13

Zaplena šest tona kokaina u Kolumbiji

Kolumbijska policija zaplenila je šest tona kokaina u severnom lučkom gradu Barankvili, objavio je kolumbijski predsednik Huan Manuel Santos.

Kolumbijski avion ostao bez goriva 14

Kolumbijski avion ostao bez goriva

– Kolumbijske vlasti kažu da je sve više dokaza da se avion u kojem je bio brazilski fudbalski tim srušio jer mu je nestalo goriva dok je pilot pokušavao da ga prizemlji, prenosi Bi-Bi-Si.

Santos i Zuluaga za predsednika Kolumbije

Santos i Zuluaga za predsednika Kolumbije

Pošto niko od kandidata nije osvojio većinu na predsedničkim izborima u Kolumbiji, sadašnji predsednik Huan Manuel Santos i njegov protivnik Oskar Zuluaga će se ponovo nadmetati u drugom krugu 15. juna.

PrvaPoslednja