Buenos Ajres

Velika zaplena oružja u Argentini 2

Velika zaplena oružja u Argentini

Argentinske vlasti su zaplenile oko 1.000 komada vatrenog oružja i stotine eksplozivnih naprava od međunarodne kriminalne grupe, izjavili su danas zvaničnici i naveli da je to najveća takva zaplena u istoriji Argentine.

Parada Evita u Buenos Ajresu 4

Parada Evita u Buenos Ajresu

Stotinu ljudi maskiranih u nekadašnju argentinsku prvu damu Evu Peron prošetalo je ulicama Buenos Airesa dan pre današnjeg proslave 100. godišnjice rođenja te harizmatične žene.

Pritisak na Argentinu da uhapsi saudijskog vladara 8

Pritisak na Argentinu da uhapsi saudijskog vladara

Argentinsko tužilaštvo razmatra da optuži krunisanog princa Mohameda bin Salmana za ratne zločine i torturu ukoliko sleti na tlo Buenos Ajresa gde 30. novembra počinje samit G20.

OIM: Srpska stonoteniserka u polufinalu 10

OIM: Srpska stonoteniserka u polufinalu

Naša stonoteniserka Sabina Šurjan plasirala se u polufinale OlimpijsKih igara mladih u konkurenciji mix timova u paru sa Šveđaninom Moregardom.

Mariji Malić bronza na OI mladih 12

Mariji Malić bronza na OI mladih

Marija Malić se okitila bronzanom medaljom vazdušnom puškom drugog dana Olimpijskih igara mladih u Buenos Ajresu.

Srbija na Olimpijadi za mlade 13

Srbija na Olimpijadi za mlade

U Buenos Ajresu svečano su otvorene Olimpisjke igre mladih, a na ceremoniji – koja je prvi put održćana na gradskim ulicama, a ne na stadionu – zastavu Srbije nosila je plivačica Anja Crevar, saopštio je danas Olimpisjki komitet Srbije (OKS).

Menem nije kriv za šverc oružja u Hrvatsku 14

Menem nije kriv za šverc oružja u Hrvatsku

Argentinski Kasacioni sud je oslobodio bivšeg šefa države Karlosa Menema optužbe da je švercovao oružje u Hrvatsku i Ekvador pre više od dve decenije, za šta je 2013. bio proglašen krivim, javlja danas AP.

PrvaPoslednja