Čikago

Ogromni redovi u Čikagu za kupovinu marihuane 1

Ogromni redovi u Čikagu za kupovinu marihuane

Pojedini stanovnici Čikaga čekali su da se otvore prodavnice 1. januara kako bi kupili marihuanu, koja se od srede prodaje u Ilinoisu legalno za rekreativnu upotrebu.

U Čikagu ubijene dve aktivistkinje 2

U Čikagu ubijene dve aktivistkinje

Dve žene u Čikagu ubijene su u pucnjavi iz vozila u prolazu dok su stajale na uglu ulice, pokušavajući da spreče nasilje vatrenim oružjem.

Izgradnja Obaminog centra Čikagu će se nastaviti 3

Izgradnja Obaminog centra Čikagu će se nastaviti

Savezni sudija u Čikagu rekao je danas da će odbiti tužbu koju je podnela grupa aktivista „Zaštitimo naše parkove“ koja pokušava da spreči bivšeg američkog predsednika Baraka Obamu da izgradi svoju zadužbinu – predsednički centar u parku Džekson.

Prva šetnja #1od5miliona u Čikagu (VIDEO) 9

Prva šetnja #1od5miliona u Čikagu (VIDEO)

U Milenijum Parku u Čikagu danas je održan prvi po redu protest #1od5miliona sa koga su okupljeni poručili da “iako su daleko od Srbije, nisu digli ruke od nje”, te da će se “boriti do kraja za njenu budućnost I njenu decu”

Četvoro mrtvih u incidentu u bolnici u Čikagu 13

Četvoro mrtvih u incidentu u bolnici u Čikagu

Četiri osobe, od kojih su dve žene, policajac i napadač ubijeni su u oružanom incidentu nedaleko od bolnice u Čikagu, novi je bilans koji je jutros saopštila policija tog grada na severu SAD-a.

Nagrada Emiru Kusturici na Festivalu srpskog filma u Čikagu 14

Nagrada Emiru Kusturici na Festivalu srpskog filma u Čikagu

U Filmskom centru Srbije danas je Slavica Petrović, direktor Festivala srpskog filma u Čikagu, uručila priznanje za najbolji film Emiru Kusturici za ostvarenje „Na mlečnom putu“ i nagradu publike za film “ Panta Rei“ poslednje autorsko delo Ljubiše Samardžića.

PrvaPoslednja