Čikago

Boing smanjuje broj radnika zbog pandemije 1

Boing smanjuje broj radnika zbog pandemije

Boing će broj radnih mesta smanjiti više nego što je najavljivao jer nastavlja da gubi novac tokom pandemije koja je oborila mogućnosti putovanja i ugušila potražnju za novim avionima.

Uklonjen spomenik Kolumba iz Čikaga 4

Uklonjen spomenik Kolumba iz Čikaga

Statua Kristofera Kolumba u Grant parku u centru Čikaga uklonjena je danas, nedelju dana od kada su demonstranti pokušali da je obore tokom sukoba sa policijom, prenose američki mediji.

Ogromni redovi u Čikagu za kupovinu marihuane 7

Ogromni redovi u Čikagu za kupovinu marihuane

Pojedini stanovnici Čikaga čekali su da se otvore prodavnice 1. januara kako bi kupili marihuanu, koja se od srede prodaje u Ilinoisu legalno za rekreativnu upotrebu.

U Čikagu ubijene dve aktivistkinje 8

U Čikagu ubijene dve aktivistkinje

Dve žene u Čikagu ubijene su u pucnjavi iz vozila u prolazu dok su stajale na uglu ulice, pokušavajući da spreče nasilje vatrenim oružjem.

Izgradnja Obaminog centra Čikagu će se nastaviti 9

Izgradnja Obaminog centra Čikagu će se nastaviti

Savezni sudija u Čikagu rekao je danas da će odbiti tužbu koju je podnela grupa aktivista „Zaštitimo naše parkove“ koja pokušava da spreči bivšeg američkog predsednika Baraka Obamu da izgradi svoju zadužbinu – predsednički centar u parku Džekson.

Prva šetnja #1od5miliona u Čikagu (VIDEO) 15

Prva šetnja #1od5miliona u Čikagu (VIDEO)

U Milenijum Parku u Čikagu danas je održan prvi po redu protest #1od5miliona sa koga su okupljeni poručili da “iako su daleko od Srbije, nisu digli ruke od nje”, te da će se “boriti do kraja za njenu budućnost I njenu decu”

PrvaPoslednja