Hag

Munira Subašić: Očekujem doživotnu kaznu Mladiću 2

Munira Subašić: Očekujem doživotnu kaznu Mladiću

Očekujem da će Ratku Mladiću biti potvrđena doživotna kazna zatvora, a bilo bi dobro da bude osuđen i za genocid u drugim bosanskim opštinama, ističe za Danas Munira Subašić, predsednica Udruženja „Majke Srebrenice i Žepe“.

Hag ne odustaje od radikala, Vučić ih ne da 4

Hag ne odustaje od radikala, Vučić ih ne da

Žene u crnom danas su najoštrije osudile odbijanje režima u Srbiji da Međunarodnom rezidualnom mehanizmu za krivične sudove (Mehanizam) u Hagu isporuči dvoje funkcionera Srpske radikalne stranke (SRS) Vjericu Radetu i Petra Jojića.

Mark Rute izbegao izglasavanje nepoverenja 12

Mark Rute izbegao izglasavanje nepoverenja

Holandski premijer Mark Rute preživeo je noćas glasanje o poverenju na zahtev opozicije u parlamentu koja ga je optužila da je lagao tokom pregovora o formiranju koalicione vlade.

Varheji: Nova metodologija može da ubrza pregovore, ali Srbija još ima puno posla 13

Varheji: Nova metodologija može da ubrza pregovore, ali Srbija još ima puno posla

Nova metodologija u pregovorima o članstvu u Evropskoj uniji može da unese novu dinamiku i značajno ubrza proces evrointegracije Srbije, ali je neophodno da obe strane budu privržene obećanjima i ispunjavaju svoje obaveze, saglasili su se danas učesnici vebinara „Srbija na klimavom putu ka članstvu u  EU“.

Holandija: Mere ostaju na snazi još tri nedelje 15

Holandija: Mere ostaju na snazi još tri nedelje

Holandski premijer Mark Rute (Rutte) izjavio je danas da broj zaraženih korona virusom ponovo raste i da se zbog toga mere protiv korona virusa produžavaju za još tri nedelje.

PrvaPoslednja