Kina

Raduljica novi kapiten 11

Raduljica novi kapiten

Iskusni centar je dobio tu čast pošto je skoro izvesno da na Svetskom kupu neće nastupiti prvi nosilac trake, Miloš Teodosić.

Kanađanin osuđen na smrt u Kini 12

Kanađanin osuđen na smrt u Kini

Sud u kineskom gradu Dalijanu osudio je danas na smrt Kanađanina Roberta Lojda Šelenberga, koji je bio optužen za saučesništvo u krijumčarenju droge, preneo je AP.

Kompanija Zijin Mining nakon RTB Bor kupila i Resources 13

Kompanija Zijin Mining nakon RTB Bor kupila i Resources

Minulog vikenda Nevsun Resources Ltd. (Nevsun) i Zijin Mining Group Co. Ltd. (Ziđin) objavili su da je ponuda Ziđina za kupovinu svih emitovanih akcija i akcija u opticaju kompanije Nevsun po ceni od šest kanadskih dolara po akciji bila uspešna.

Kina po privrednom značaju za Srbiju parira Zapadu 14

Kina po privrednom značaju za Srbiju parira Zapadu

U Palati Srbija danas je otvoren Treći forum gradonačelnika glavnih gradova država centralne i istočne Evrope i Kine, 16+1, i treći sastanak ministara saobraćaja zemalja centralne i istočne Evrope i Kine.

Srbija na "digitalnom putu svile" 15

Srbija na „digitalnom putu svile“

Direktor Nacionalne komisije za razvoj i reforme Narodne republike Kine (NDRC) Ren Zivu poručio je da je NDRC zainteresovana za proširenje saradnje sa Srbijom, a prioritet bi imali projekti digitalne ekonomije i saradnja u oblastima e-trgovine, bio-tehnologije, bio-farmacije.

PrvaPoslednja