Kraljevo

Ne preti opasnost od izlivanja Ibra kod Kraljeva 1

Ne preti opasnost od izlivanja Ibra kod Kraljeva

„Ukoliko ne bude novih padavina, a prognoze govore da ih neće biti u narednim danima, onda ne preti opasnost od izlivanja Ibra i ugrožavanja naselja uzvodno od Kraljeva“, rekao nam je večeras Zdravko Maksimović, rukovodilac Odeljena za poslove civilne zaštite Gradske uprave grada Kraljeva.

Svetski odjek Andrijinih bubnjeva 3

Svetski odjek Andrijinih bubnjeva

Andrija Vukomanović iz Kraljeva, nekada muzičko čudo od deteta, a danas srednjoškolac, učenik drugog razreda srednje Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ u Kraljevu jedan je od dokaza kako za talenat praćen ogromnim radom i trudom nema nepremostivih prepreka na putu ka zacrtanom.

U Kraljevu je dupliran broj novozaraženih u decembru 6

U Kraljevu je dupliran broj novozaraženih u decembru

U svom današnjem obraćanju medijima doktor Zoran Mrvić, direktor Opšte bolnice „Studenica“ potvrdio našu jučerašnju konstatciju o „ kraljevačkom crnom decembru“ i brojkama zaraženih i preminulih.

U Kraljevu danas manje testiranih i manje obolelih 8

U Kraljevu danas manje testiranih i manje obolelih

Tragičan smrtni ishod od posledica uzrokovanih virusom SARSCoV-2, zabeležen je u poslednja 24 sata kod dva pacijenta sa teritorije grada Kraljeva u Opštoj bolnici “Studenica“ kaže se između ostalog u današnjem saopštenju Gradskog štaba za vanredne situacije koji se bazira na Izveštaju Zavoda za javno zdravlje.

Nastavlja se trend visoke smrtnosti od posledica korone u Kraljevu 10

Nastavlja se trend visoke smrtnosti od posledica korone u Kraljevu

I danas je, na žalost, za poslednja 24 časa, u Kraljevu preminulo šest osoba od posledica korone, a obzirom da je, juče, kod još jednog preminulog ustanovljeno, posle slanja jučerašnjeg izveštaja Zavoda za javno zdravlje, da se radi o osobi pozitivnoj na virus SARSCoV-2, to je broj preminulih u Kraljevu, od početka epidemije, narastao,sa današnjim danom, na 117 preminulih.

Sedmoro preminulih od korone u Kraljevu, u jednom danu 11

Sedmoro preminulih od korone u Kraljevu, u jednom danu

U Kraljevu je za poslednja 24 časa preminulo sedam osoba što je najveći broj preminulih iz Kraljeva u jednom danu još od 5.aprila ove godine, kada je u Kragujevačkom KBC-u preminuo prvi kraljevčanin od posledica korone.

Troje preminulih od korona virusa u Kraljevu 12

Troje preminulih od korona virusa u Kraljevu

U Kraljevu su, prema saopštenju Gradskog štaba za vanredne situacije zasnovanom na Izveštaju Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, preminule još tri osobe u poslenja 24 časa, od  posledica izazvanih infekcijom virusom SARSCoV-2 koji uzrokuje bolest „Covid-19“.

U Kraljevu registrovano još 165 novozaraženih virusom korona 13

U Kraljevu registrovano još 165 novozaraženih virusom korona

U Kraljevu je danas od pregledanih 428 uzoraka, registrovano 165 novozaraženih virusom SARSCoV-2 koji izaziva bolesti „Covid-19“ i ,na sreću, nije zabeležen nijedan novi slučaj smrti u periodu između dva saopštenja Gradskog štaba za vanredne situacije koji se bazira na Izveštaju Zavoda za javno zdravlje.

Časopis "Sidža" čuva duh Kraljeva 14

Časopis „Sidža“ čuva duh Kraljeva

Zaista je vredno pažnje u današnjem „dobu informacija“ kada jedna lokalna ideja, zahvaljujući svojim potencijalima  i savremenim komunikacijskim alatima, za kratko vreme stekne veliki broj podržavalaca, kao što je to pošlo za rukom časopisu “Sidža“.

PrvaPoslednja