Kraljevo

Održana promocija knjige „Između Velike Albanije i okupirane Srbije“

Pre par dana, u kraljevačkoj biblioteci „Stefan Prvovenčani“, promovisana je monografija „Između Velike Albanije i okupirane Srbije – Novi Pazar, Tutin i Ibarski Kolašin (1941-1945)“ čiji je autor istoričar mlađe generacije dr Milutin Živković iz Kraljeva.

Kraljevo: Venci na spomeniku znamenitog megdandžije

U Kraljevu je, danas, povodom Dana Državnosti Republike Srbije, delegacija grada Kraljeva predvođena zamenikom gradonačelnika Vukmanom Rakočevićem, položila vence na spomenik Antonija Ristića-Pljakića, buljubaše (kapetana) Karađorđeve vojske.

Kraljevo nastavlja da dobija podršku za jačanje energetske efikasnosti školskih objekata

U Kraljevu je danas potpisan Memorandum o razumevanju između grada Kraljeva inemačke organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) u vezi sa Projektom srpsko-nemačke saradnje „Energetska efikasnost u javnim zgradama“, koji ova organizacija realizuje od 2015 godineu saradnji sa Ministarstvom rudarstva i energetike Republike Srbije.

Radionicama protiv „androida“

U Galeriji Kulturnog centra „Ribnica“ iz Kraljeva održana je prva u nizu radionica namenjenih deci osnovnoškolskog uzrasta u okviru programa nazvanog „Zimske radionice – dva sata bez telefona“.

PrvaPoslednja