Kruševac

Gradska uprava Kruševca osudila napad na fudbalere FK Napredak

Gradska uprava Kruševca osudilo je danas „vandalski napad“ grupe mladića na fudbalere Napretka Ibrahima Ndiajea i Samjuela Baha Regisa, ocenivši da je Kruševac oduvek bio grad mladih, grad sporta i da su svi sportisti bilo kog državljanstva uvek bili dobro primljeni i prihvaćeni.

Priveden osumnjičeni za napad na fudbalere Napretka

Policija u Kruševcu privela je priveli tridesetogodišnjeg muškarca, osumnjičenog da je u nedelju uveče oko 19 časova, ispred „Pionirskog parka“ u ovom gradu, naneo laku telesnu povredu državljaninu Senegala, fudbaleru kruševačkog „Napretka“.

MUP: U pucnjavi u Kruševcu povređen muškarac

Jedan muškarac (52) povredjen je u Kruševcu a policija u tom gradu utvrđuje okolnosti pod kojima su njegove povrede nastale, rečeno je danas agenciji Beta u policiji u tom gradu.

U Kruševcu bez novogodišnjeg koncerta u centru grada

Kruševac neće organizovati koncert u centru grada za doček 2019, jer su značajna sredstva donatora tokom godine upotrebljena za podizanje dva spomenika i za uređenje grada, rečeno je u gradskoj upravi.

Pokrenuta humanitarna akcija „Zmaj beli knjige deli“

Organizacija „Mali svet Kanada“ iz Toronta pokrenula je humanitarnu akciju za decu u okviru koje će sedam škola i domova za nezbrinutu decu u Srbiji i Republici Srpskoj do kraja godine dobiti na poklon knjige namenjene srednjoškolcima.

Udovičić u poseti osnovnim školama u Kruševcu

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas Kruševac gde je sa gradonačelnicom Jasminom Palurović i njenim saradnicima obišao OŠ „Strahinja Popović“ u selu Dvorane i OŠ „Velizar Stanković Korčagin“ u Velikom Šiljegovcu.

Još jedan poraz Vranjanaca u Super ligi

Fudbaleri Dinamo doživeli su još jedan ubedljiv poraz u devetom kolu Super lige Srbije. Tim trenera Dragana Antića poražen je u Kruševcu od Napredka rezultatom 3:0 (2:0).

PrvaPoslednja