Kruševac

Balans+ samouslužne stanice za bicikle od sada i u Kruševcu

Nakon postavke Balans+ samouslužnih servisa za bicikle u Beogradu i Novom Sadu, kompanija Imlek nastavila je ovu društveno odgovornu akciju postavkom samouslužnih servisa na tri lokacije u Kruševcu, u okviru Evropske nedelje mobilnosti.

Aleksić: Vučić građanima predlaže da se „razgraniče“ sa zdravim razumom

Prvi potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas u Kruševcu da bi prihvatanje predloga „razgraničenja“, o kojem govori predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predstavljalo prihvatanje „razgraničenja sa zdravim razumom “ i da građani Srbije ne podržavaju takvu politiku.

Đorđević: Obeležen Vidovdan

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević položio je danas venac kod Spomenika kosovskim junacima u centru Kruševca i on je, kao izaslanik predsednika Srbije predvodio državnu ceremoniju polaganja venaca i odavanja počasti povodom obeležavanja 629. godišnjice Boja na Kosovu.

Lončar: Do kraja godine zamena dotrajalih skenera

Plan je i da se do kraja godine krene sa zamenom svih dotrajalih magnetnih rezonanci i skenera u Srbiji, što je već dogovoreno sa Svetskom bankom, izjavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar prilikom posete kruševačkoj bolnici.

Istinomer: Moć je u rukama građana

Neophodno je da građani ne odustaju od svojih prava i da postanu svesni da u njihovim rukama leži moć, zaključak je Istinomer foruma „Ko mrsi konce građanima Kruševca?“ koji je održan u ponedeljak uveče u tom gradu u organizaciji CRTE i Istinomera.

Đorđević: Sindikati i poslodavci za nas predstavljaju partnere

Predstavnici Socijalno-ekonomskog saveta (SES) Republike Srbije razgovarali su danas sa članovima lokalnog Socijalno-ekonomskog saveta grada Kruševca o zajedničkom radu koji je od velikog značaja za unapređenje socijalnog dijaloga u Republici Srbiji.

Obeležen Dan Vojske u gradovima Srbije

U prisustvu brojnih građana, na gradskim trgovima i ulicama u Kruševcu, Zaječaru, Pančevu, Novom Sadu, Kraljevu i Nišu danas su, uz podršku lokalnih samouprava, organizovane vojne svečanosti povodom Dana Vojske Srbije. 

Otvorena još jedna Henkel fabrika

Kompanija Henkel danas je u Kruševcu otvorila Somat fabriku, to je investicija vredna 20 miliona evra, zahvaljujući kojoj će biti otvoreno 50 novih radnih mesta.

Brnabić: Nema naznaka da Etihad odlazi

Premijerka Srbije Ana Brnabić kazala je danas da nema apsolutno nikakvih naznaka
da će „Etihad“ izaći iz ugovora sa „Er Srbijom“, koja ima ozbiljne rezultate koji se odražavaju na poslovanje Aerodroma „Nikola Tesla“.

Brnabić: Od IMK „14. oktobar“ očekujem rezultate

Premijera Srbije, Ana Brnabić, kazala je danas u Kruševcu da je od nekadašnje fabrike IMK „14.oktobar“ ostalo tako malo, ali da im sada dobro ide i da očekuje rezultate već u ovoj i narednoj godini.

Novi pogon od milion evra u kruševačkom FAM-u

Ministar privrede Goran Knežević pustio je u rad novi pogon kruševačkog FAM-a, investiciju vrednu više od milion evra, i tom prilikom poručio da će Vlada Srbije i ministarstvo koje vodi, nastaviti da podržavaju projekte koji donose kvalitetniji život i bolju zaštitu na radu građanima.

Bratislav Gašić de fakto urednik svih lokalnih medija

Pet godina aktuelne SNS-SPS vlasti u Kruševcu i Srbiji i isto toliko godina medijskog mraka i cenzure! Ne postoji nijedan razlog niti argument koji bi opravdao rad lokalnih medija u Kruševcu koji opozicione političke organizacije na lokalu već više od pola decenije nisu udostojile ni jedne jedine sekunde emitovanja niti jedne jedine pisane reči na bilo kojoj lokalnoj televiziji ili pisanom mediju u gradu!

Pripreme za put Pojate-Preljina

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlovićrekla je da je auto-put Pojate-Preljina, projekat vredan oko milijardu evra, od strateške važnosti za Vladu Srbije i da očekuje da će sredinom naredne godine da budu poznati partneri u izgradnji, kao i model finansiranja.

Prva Poslednja