Milano

Lavrov: EU da ne povlađuje Prištini

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da se Rusija nada da će Evropska unija od Prištine izdejstvovati primenu svih rezolucija Ujedinjenih nacija.

Konačan broj poginulih u Đenovi 38

Italijanske vlasti smanjile su broj poginulih u rušenju mosta u Đenovi sa 39 na 38, a jedan od čelnika u tom gradu objasnio je da je greška nastala zbog nesporazuma u službi hitne pomoći.

Tonjeli: Britanija u obavezi da prihvati izbeglice

Ministar saobraćaja Italije Danilo Tonjeli je danas ocenio da bi Velika Britanija trebalo da prihvati 141 izbeglicu, koje je spasao brod pod zastavom britanske teritorije Gibraltara.

„Ferari“ povećao profit

Italijanski proizvođač sportskih automobila „Ferari“ ostvario je u drugom tromesečju rast profita od 18 odsto, saopštila je danas ta kompanija.

Prada na sudu zbog krokodila?

Italijanska modna kuća Prada uskoro će biti na sudu zbog problema vezanih za kupovinu kože od 700 mladih i 26 odraslih krokodila, a američki snabdevački lanac tuži modnog giganta za štetu od dva miliona dolara, piše El. Prada se našla u sudskim problemima kad je, kako piše El, firma Capo-USA otkrila kako je sklopila ugovor […]

Berluskoni : Podržaću Salvinija

Bivši premijer Italije Silvio Berluskoni izjavio je u objavljenom intervjuu da će podržati lidera evroskeptične stranke Liga Matea Salvinija u pokušaju da oformi vladu, prenosi Rojters.

U Milanu hapšeni navijači Rijeke

Sedam navijača hrvatskog kluba Rijeka uhapšeno je zbog bacanja baklji na teren i drugih incidenata tokom utakmice lige Evrope protiv AC Milan.

Trka za sedišta agencija EU

Za sedište evropskih agencija koje se nakon Bregzita sele iz Londona u gradove Evropske unije kandidature su stigle iz 21 države članice Unije, a nadmetanje bi se lako moglo pretvoriti u svađu, ocenjuju mediji.

Raduljica višak u Milanu

Loša sezona za Milan i pre formalnog kraja u italijanskom šampionatu, konsekventno se odražava na aktuelni igrački kadar.

Spajanje Inteze Saopaolo i Đeneralija?

Inteza Saopaolo, druga banka po veličini i Đenerali osiguranje, najveća osiguravajuća kuća u Italiji, razmišljaju o spajanju, prenosi Blumberg.

PrvaPoslednja