Minsk

U Belorusiji se i dalje igra fudbal 1

U Belorusiji se i dalje igra fudbal

Pandemija korona virusa uzrokovala je prekid svih sportskih takmičenja, osim u Belorusiji, gde dugogodišnji predsednik Aleksandar Lukašenko insistira na fudbalu i hokeju.

Lukašenko: Belorusija prinuđena da se pripoji Rusiji 3

Lukašenko: Belorusija prinuđena da se pripoji Rusiji

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko rekao je danas da je njegova zemlja „prisiljena na integraciju“ sa Rusijom i insistirao da stvarna integracija ekonomija dve države podrazumeva „suverenitet i nezavisnost“ za Belorusiju.

Bez dogovora u Minsku o razmeni zarobljenika 5

Bez dogovora u Minsku o razmeni zarobljenika

Predstavnici Ukrajine, Rusije i Donbasa nisu danas u Minsku uspeli da usaglase sporazum o razmeni zarobljenika, iako je to dogovoreno 9. decembra na sastanku ruskog i ukrajinskog predsednika Vladimira Putina i Volodimira Zelenskog u Parizu.

Lukašensko odbacio mogućnost ujedinjenja s Rusijom 6

Lukašensko odbacio mogućnost ujedinjenja s Rusijom

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko danas je ponovio obećanje da njegova zemlja neće postati deo Rusije, pre ekonomskih razgovora s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom ovog vikenda.

Vučić posetio Karić grad u Belorusiji (VIDEO) 7

Vučić posetio Karić grad u Belorusiji (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u pratnji biznismena Bogoljuba i Milanke Karić obišao je naselje u kojem žive zaposleni u BK grupi u Minsku i u kojem se rodilo 14 mališana.

Srebro za Stevana Micića 9

Srebro za Stevana Micića

Reprezentativac Srbije u rvanju slobodnim stilom Stevan Micić osvojio je srebrnu medalju u kategoriji do 57 kilograma na Evropskim igrama u Minsku.

Dve bronzane medalje Srbiji u sambou 10

Dve bronzane medalje Srbiji u sambou

Dmitri Gerasimenko u kategoriji do 90 kilograma i Vladimir Gajić u kategoriji preko 100 kilograma osvojili su bronzane medalje u sambou u okviru Evropskih igara u Minsku.

Dodik u Minsku napustio svečanu ložu tokom defilea sportista sa Kosova 14

Dodik u Minsku napustio svečanu ložu tokom defilea sportista sa Kosova

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, koji je prisustvovao otvaranju Evropskih sportskih igara u Minsku, sinoć je demonstrativno, nakratko napustio svečanu ložu u trenutku kada je ispred nje defilovala ekipa sportista sa Kosova, javila je agencija Srna.

PrvaPoslednja