Mostar

Protest radnika Aluminija u Mostaru 3

Protest radnika Aluminija u Mostaru

– Direktori kompanije Aluminij dočekani su zvižducima i povicima „Izdaja“ ispred sedišta HDZ u Mostaru, gde su došli posle sastanka s predsednikom Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Draganom Čovićem u Upravnoj zgradi mostarskog preduzeća. Na protestu je, prema nekim procenama, bilo oko 1.000, preneo je index.hr.

Stari most u Mostaru osvetljen za jubilej 10

Stari most u Mostaru osvetljen za jubilej

Centar za mir i multitetničku saradnju iz Mostara osvetlio je u utorak uveče Stari most, simbol Mostara, kao znak sećanja na završetak Prvog svetskog rata.

Mostar obeležio 25 godina od rušenja Starog mosta 11

Mostar obeležio 25 godina od rušenja Starog mosta

Dan kada je srušen Stari most u Mostaru obeležen je danas na tradicionalan način, u 10:16 začula se sirena s kule, deca mostarskih škola s mosta su bacila sveće u Neretvu, a skakač je skočio skok bez aplauza.

Poslanica: Dokaz izborne krađe u BiH 12

Poslanica: Dokaz izborne krađe u BiH

Novizabrana poslanica u Parlamentu Federecije BiH i potpredsednica Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Lana Prlić upozorila je na izborne krađe navodeći da je na biračkom mestu u Mostaru, na kojem je glasala sama za sebe, osvojila nula glasova.

Protestna šetnja u Mostaru zbog izbora Komšića 14

Protestna šetnja u Mostaru zbog izbora Komšića

Načelnici tri hercegovačke opštine proglasili su izabranog hrvatskog člana BiH Željka Komšića nepoželjnim, a zbog njegovog izbora, u Mostaru će se održati protestna šetnja koja je zakazana za 18.00 sati.

Mostar premostio barijere 15

Mostar premostio barijere

Mostar se ujedinio i premostio barijere kako bi postao bolji za život svojih građana, ali i za kandidaturu za Evropsku prestolnicu kulture 2024 i najavljuje da će do 2024. biti grad bez ruševina.

PrvaPoslednja