Mostar

Savet EU pozdravlja održavanje izbora u Mostaru 1

Savet EU pozdravlja održavanje izbora u Mostaru

Savet Evropske unije saopštio je da u potpunosti podržava stav EU o BiH kao perspektivnoj, jedinstvenoj i suverenoj državi, pozdravljajući činjenicu da će se 15. novembra, kada se održavaju lokalni izbori u ovoj zemlji, prvi put posle 2008. godine izbori održati i u Mostaru.

SAD: Najava Milanovića incident i provokacija 2

SAD: Najava Milanovića incident i provokacija

Najava predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da će će na godišnjicu vojne akcije „Oluja“ odlikovati četiri gardijske brigade Hrvatskog veća obrane i njenu specijalnu Vojnu policiju iz BiH, umesto svečanog čina pretvara se u politički incident koji zadire u unutrašnje odnose BiH, ističe hercegovačka Stranka demokratske akcije ( SDA).

Protest radnika Aluminija u Mostaru 7

Protest radnika Aluminija u Mostaru

– Direktori kompanije Aluminij dočekani su zvižducima i povicima „Izdaja“ ispred sedišta HDZ u Mostaru, gde su došli posle sastanka s predsednikom Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Draganom Čovićem u Upravnoj zgradi mostarskog preduzeća. Na protestu je, prema nekim procenama, bilo oko 1.000, preneo je index.hr.

Stari most u Mostaru osvetljen za jubilej 14

Stari most u Mostaru osvetljen za jubilej

Centar za mir i multitetničku saradnju iz Mostara osvetlio je u utorak uveče Stari most, simbol Mostara, kao znak sećanja na završetak Prvog svetskog rata.

Mostar obeležio 25 godina od rušenja Starog mosta 15

Mostar obeležio 25 godina od rušenja Starog mosta

Dan kada je srušen Stari most u Mostaru obeležen je danas na tradicionalan način, u 10:16 začula se sirena s kule, deca mostarskih škola s mosta su bacila sveće u Neretvu, a skakač je skočio skok bez aplauza.

PrvaPoslednja