Negotin

Negotin: Posađeno dekorativno zelenilo 1

Negotin: Posađeno dekorativno zelenilo

Opština Negotin je u saradnji sa JKP “Badnjevo” nabavila sadnice u vrednosti od 461 hiljade dinara u okviru uređenja, ozelenjavanja grada i podizanja drvoreda.

„Posadi svoj hlad“ u Boru i Negotinu 4

„Posadi svoj hlad“ u Boru i Negotinu

U Boru na platou Doma omladine podeljeno 120 sadnica dvogodišnjeg jasena, a Borani su sadnice dobijali od aktivista Kancelarije za mlade koja je prolećnu akciju “Posadi svoj hlad” realizovali u saradnji sa “Zelenim razvojnim centrom”.

Negotin: Za digitalizaciju kulturnog nasleđa 1,6 miliona dinara 9

Negotin: Za digitalizaciju kulturnog nasleđa 1,6 miliona dinara

Muzej Krajine Negotin zajedno sa Narodnom bibliotekom “Dositej Obradović” radiće zajedno digitalizaciju kulturnog nasleđa, a 1,6 miliona dinara odobrenih od Ministarstva kulture i informisanja na konkursu za digitalizaciju kulturnog nasleđa omogućiće nabavku opreme koja će se koristiti u te namene.

Pozitivno 64 uzoraka u Boru i Negotinu 10

Pozitivno 64 uzoraka u Boru i Negotinu

I današnji podaci podaci Zavoda za javno zdravlje „Timok“ iz Zaječara evidentiraju nove slučajeve zaraze korona virusom u Boru. Gradski Đtab za vanredne situracije saopštio je da je evidentirano 39 novoinficiranih, kao i da se oporavilo 26 osoba, pa je na teritoriji grada 349 aktivnih slučajeva virusne infekcije.

Novo izdanje Muzeja Krajine u Negotinu 12

Novo izdanje Muzeja Krajine u Negotinu

Jedini arheološki lokalitet u Srbiji koji se nalazi na Uneskovoj listi svetske baštine je carska palata imperatora Galerija, Felix Romuliana ili Gamzigrad.

Negotin: Za 48 sati 38,7 odsto testiranih pozitivno na virus 13

Negotin: Za 48 sati 38,7 odsto testiranih pozitivno na virus

U minula dva dana, prema podacima Zdravstvenog centra Negotin, od 141 obrađenog antigen i PCR testa pozitivan nalaz na koronavirus registrovan je kod 56 osoba, što čini 38,7 procenata od broja testiranih, objavila je pres služba opštine Negotin.

Negotin: U tri dana 60 novih slučajeva korona virusa 15

Negotin: U tri dana 60 novih slučajeva korona virusa

Svakodnevno se uvećava broj zaraženih korona virusom u negotinskoj opštini. Od 12. do 14. marta, prema podacima Zdravstvenog centra Negotin, prisustvo korona virusa laboratorisjki je potvrđeno kod 60 osoba.

PrvaPoslednja