Negotin

Bor blizu uvođenja vanredne situacije 1

Bor blizu uvođenja vanredne situacije

Bor je označen kao jedan od gradova u kome se beleži rast broj zaraženih, a Stručno-operativni tim za higijensko-epidemiološke mere gradskog Štaba za vanredne situacije sastao se juče i nakon razmatranja trenutne epidemijske situacije u gradu predložio Štabu uvođenje vanredne situacije, kako bi se zaustavilo širenje virusa i sačuvalo zdravlje svih građana.

U Boru i Negotinu novi slučajevi korona virusa 3

U Boru i Negotinu novi slučajevi korona virusa

Na konferenciji za medije danas su čelni ljudi borskog Doma zdravlja i Opšte bolnice saopštili da je prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” u Zaječaru u Boru registrovano pet novih slučajeva, pa su trenutno u Boru 24 osobe pozitivne na korona virus.

Otkazani Mokranjčevi dani i Jesenji vašar u Negotinu 5

Otkazani Mokranjčevi dani i Jesenji vašar u Negotinu

Jubilarni 55. Mokranjčevi dani, kao i Jesenji vašar u Negotinu odloženi su zbog nepovoljne epidemiološke situacije, saopšteno je danas nakon zasedanja Štaba za vanredne situacije opštine Negotin.

Obeležavanje 60 godina Industrije hemijskih proizvoda Prahovo 6

Obeležavanje 60 godina Industrije hemijskih proizvoda Prahovo

Elixir Prahovo doo Prahovo kao nastavljač tradicije jednog od najvećih privrednih kolektiva na šire prostoru Srbije, posebno Negotinke i Timočle krajine, obeležiće sutra na gradskom trgu u Negotinu 60 godina Industrije hemijskih proizvoda Prahovo.

Novac EU za etno sela Srbije 8

Novac EU za etno sela Srbije

Mala i mikro preduzeća, porodična preduzetništva, poljoprivredna preduzeća i firme iz 12 gradova i opština na istoku i jugoistoku Srbije ispunili su projektne kriterijume i dobili bespovratnu pomoć EU iz projekta „EU za tebe – za kulturno nasleđe i turizam“, iz kojeg je izdvojeno milion evra za 120 projekata usmerenih na otklanjanje prosledica pandemije u sektoru turizma.

Epidemija odložila "Mokranjčeve dane" 9

Epidemija odložila „Mokranjčeve dane“

U negotinskom Domu kulture u toku je realizacija projekata za koje je Ministarstvo kulture i informisanja na republičkom konkursu „Gradovi u fokusu“ opredelilo pet miliona dinara.

PrvaPoslednja