Priboj

Kod Glišine vode „brzina“ 20-30 kilometara

Problemi na pruzi Beograd – Bar ne prestaju. Tek što je pre desetak dana normalizovan saobraćaj, koji je zbog zamašćivanja šina bio u prekidu tri dana, u subotu se, u blizini Užica, desio incident zbog koga se zamalo nisu sudarili putnički i teretni voz.

Dani Danila Lazovića

Festival Dani Danila Lazovića, šesti po redu, održaće se od 31. oktobra do 3. novembra u Priboju. Festival je posvećen mladima, a njegov direktor je Milorad Miki Damjanović, glumac Beogradskog dramskog pozorišta.

U Priboju počinje snimanje filma „Otac“

Snimanje filma „Otac“ u režiji Srdana Golubovića, počelo je u ponedeljak u Beogradu, a prvi kadrovi u Priboju, gde se inače snima većina radnje filma, biće zabeleženi sutra.

Priboj pristupio mreži „Povelja gradonačelnika“

Opština Priboj, poznata po uspešnoj realizaciji prelaska na korišćenje toplotne energije iz biomase u javnim objektima, postala je članica mreže “Povelja grаdonаčelnikа”, koja okupljа preko sedаm i po hiljаdа lokаlnih sаmouprаvа iz celog sveta.

Šest FAP kamiona vojsci

Preduzeće FAP korporacija a.d. Priboj danas je Vojsci Srbije isporučilo šest kamiona FAP 2228 u fabrici u Priboju, gde je potpisan i novi ugovor o nultoj seriji kamiona FAP 3240 vredan 100 miliona dinara, kao i ugovor s Prvom petoletkom o osavremenjavanju sistema Vojske Srbije.

Priboj dobija Visoku tehničku mašinsku školu

Visoka tehnička mašinska škola strukovnih studija iz Trstenika otvoriće odeljenje u Priboju, Tim povodom, početkom ove sedmice, u bivšem pogonu Fabrike automobila Priboj (FAP)…

Sutra blokada puta ka Crnoj Gori

Malinari Priboja i Prijepolja udruženi u organizaciju „Limska dolina“, zajedno sa malinarima iz Užičica najavili su za subotu 2. juna protest i blokadu puta.

Ugroženi kuće, pruga i put

U Priboju, ispod brda Panja glava, na lokaciji Glišina voda, opet se aktiviralo klizište, koje sada ugrožava kuće meštana, saobraćajnicu koja spaja dva dela grada kao i prugu Beograd – Bar.

Otac okrivio lekare

Tri komisije koje treba da razjasne okolnosti vezane za smrt porodilje Biljane Slović iz Pribojske Banje, završile su rad.

Padobranac protiv pirata

Neočekivane okolnosti često poremete nečije životne planove, a materijalni razlozi nateraju mnoge da se bave poslovima o kojima nisu ni sanjali.

Prva Poslednja