Raška

Povećan broj zaraženih u Novom Pazaru i Raški 1

Povećan broj zaraženih u Novom Pazaru i Raški

U Novom Pazaru i Raški, u minula 24 sata, zabeleženi su novi slučajevi inficiranja korona virusom. Zavod za javno zdravlje (ZZJZ) u Novom Pazaru testirao je 64 lica sumnjivih na ovaj virus. Kod pet osoba test je bio pozitivan.

Raška: Još tri novoobolela 2

Raška: Još tri novoobolela

U odnosu na prethodni dan, broj obolelih koronavirusom, na području opštine Raška, povećan je za tri i sada je ukupan broj inficiranih 56.

U Raški nema novoobolelih 4

U Raški nema novoobolelih

Broj obolelih od korona virusa u Raški zaustavio se na 47. Opštinski štab za vanredne situacije, danas, je saopštio da je, u prethodna 24 sta, u laboratoriji Veterinarskog instituta u Kraljevu testirano 5 Raščana na covid 19 i svi rezultati su negativni.

Opština Raška pomaže privrednicima 5

Opština Raška pomaže privrednicima

U opštini Raška danas je počelo prijavljivanje malih i srednjih preduzeća koja su za vreme trajanja vanrednog stanja pretrpela štetu u poslovanju.

Novi pozitivni na Covid 19 u Raškoj 9

Novi pozitivni na Covid 19 u Raškoj

Opštinski štab za vanredne situacije u Raški saopštio je da su, u poslednja 24 sata, korona virusom zaražena još dva lica; ženska osoba (2001.) i muškarac (1972.) i da si 4 uzorka bila negativna.

U Raški još dvoje inficiranih 10

U Raški još dvoje inficiranih

Kraljevački Zavod za javno zdravlje (ZZJZ), sinoć kasno, saopštio je da su na području opštine Raška još dva lica inficirana korona virusom, i da je pet testiranih bilo negativno.

Raste broj obolelih i izlečenih u Raškoj, među novopozitivnim i dete 11

Raste broj obolelih i izlečenih u Raškoj, među novopozitivnim i dete

Opštinski štab za vanredne situacije Raške, saopštio je, da je, za protekla 24 sata, broj inficiranih korona virusom u toj opštini povećan za dva. Pozitivni na korona virus su dete rođeno 2009. i muškarac rođen 1977. godine. Novim testiranjem, broj obolelih popeo se na ukupno 21.

U Raški jedan oboleli izlečen, još 16 u bolnici 14

U Raški jedan oboleli izlečen, još 16 u bolnici

Zavod za javno zdravlje (ZZJZ) u kraljevu saopštio je da je jedan građanin opštine Raška izlećen od korona virusa i da je otpušten iz bolnice, a da se na lečenju nalazi još 16 obolelih.

U Raški 17 obolelih od korona virusa 15

U Raški 17 obolelih od korona virusa

Prema poslednjem preseku, u Raški je, do sinoć, korona virusom je zaraženo 17 osoba. Ovu infoirmaciju je za Danas potvrdio predsednik opštine Raška Ignjat Rakitić. Pre dva dana, među novoregistrovanim našla se i jedna radnica fabrike LUSSTEXTILE.

PrvaPoslednja