Rusija

Rusija zbog dopinga ostaje bez još jedne medalje iz Sočija 1

Rusija zbog dopinga ostaje bez još jedne medalje iz Sočija

Ruski biatlonac Evgenij Ustjugov suspendovan je na dve godine zbog kršenja doping pravila i biće mu oduzeta zlatna medalja sa Zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine, saopštio je danas Međunarodni savez biatlona (IBU).

Posle Šveda Rusi ostali i bez Kulagina 4

Posle Šveda Rusi ostali i bez Kulagina

Košarkaš Lokomotive Kubanj Dmitri Kulagin pridružio se Alekseju Švedu i zbog povrede povukao učešće na Svetskom prvenstvu u Kini, saopštio je ruski Savez

Putin: Novo rusko oružje bez premca 6

Putin: Novo rusko oružje bez premca

Predsenik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da novo rusko oružje nema premca u svetu, što će pomoći bezbednosti zemlje u narednim decenijama.

Rusija predstavila prvu plutajuću nuklearnu elektranu 8

Rusija predstavila prvu plutajuću nuklearnu elektranu

Ruska plutajuća nuklearka „Akademik Lomonosov“, prvi projekat mobilnih energetskih blokova kakvih nema u svetu, stigla je u Murmansk gde će biti napunjena nuklearnim gorivom, prenose mediji.

Dačić: Ne vodimo antirusku politiku 9

Dačić: Ne vodimo antirusku politiku

To što Srbija hoće da ide u Evropsku uniju (EU) ne znači da će ikada da vodi antirusku ili antisrpsku politiku, jer to je jedno te isto, poručio je danas predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić na predizbornom skupu koalicije SPS-JS za beogradske izbore na Zvezdari.

Putin zaronio u ledenu vodu za časni krst 10

Putin zaronio u ledenu vodu za časni krst

Predsednik Rusije Vladimir Putin (65) skinuo se u svoje kupaće gaće i potom zaronio u ledenu vodu jezera Seliger, što je ritualno pravoslavno bogojavljansko plivanje za časni krst, prenose agencije.

I Austrija traži postepeno ukidanje sankcija Rusiji 12

I Austrija traži postepeno ukidanje sankcija Rusiji

Postepeno ukidanje antiruskih sankcija prilikom progresa u realizaciji Minskih dogovora je realno, rekao je austrijski kancelar Sebastijan Kurc u intervjuu koji je dao listu „Frankfurter algemajne cajtung“.

PrvaPoslednja