SAD

Tramp traži poništavanje iranskog nuklearnog sporazuma 1

Tramp traži poništavanje iranskog nuklearnog sporazuma

Posle američkog napada dronom u kome je ubijen visoki iranski general, predsednik SAD Donald Tramp će tražiti od svojih saveznika da ponište iranski nuklearni sporazum, rekao je danas potpredsednik SAD Majk Pens.

Pompeo u Ohridu 3

Pompeo u Ohridu

Američki državni sekretar Majk Pompeo izjavio je danas u Ohridu da je borba protiv korupcije ključna za pristupanje Severne Makedonije Evropskoj uniji i NATO.

MMF smanjio predviđeni svetski rast 8

MMF smanjio predviđeni svetski rast

Međunarodni monetarni fond (MMF) smanjio je predviđeni svetski rast za ovu godinu, navodeći trgovinske tenzije i povećanje referentnih kamata u SAD.

Tramp: Pregovori sa Severnom Korejom nisu hitni 11

Tramp: Pregovori sa Severnom Korejom nisu hitni

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je večeras da pregovori sa Severnom Korejom o denuklearizaciji nisu hitni, odgovarajući na tvrdnje u javnosti da su pregovori u zastoju.

Istraga zbog pada kursa lire 12

Istraga zbog pada kursa lire

Vrednost lire je tokom ove godne pala za 45 posto, čemu je doprineo američko-turski spor posle zatvaranja sveštenika iz SAD optuženog za špijunažu i terorizam.

Đuričin: Netačne interpretacije sastanka sa američkim ambasadorom 15

Đuričin: Netačne interpretacije sastanka sa američkim ambasadorom

Predsednik Asocijacije korporativnih direktora Dragan Đuričin danas je, kao netačne, odbacio medijske interpretacije sastanka ambasadora SAD u Srbiji sa članovima ovog udruženja, napominjući da se ceo tekst objavljen u beogradskoj štampi, pod naslovom „Skot pola sata pljuvao po Vučiću i Srbiji“, ne bazira na činjenicama.

PrvaPoslednja