Smederevo

Smederevske novine: Odbornik SNS isključen iz partije zbog kritike

Izvršni odbor Srpske napredne stranke je na vanrednoj sednici doneo odluku da isključi iz stranke Dragutina Mirkovića iz Drugovca nakon što je, na 17. sednici Skupštine grada istupao suprotno stavovima naprednjaka, na čijoj je listi i izabran za predstavnika u lokalnom parlamentu, pišu „Smederevske novine“.

Sedma sezona „Slavoslova“ u Smederevu

Ovogodišnje takmičenje u besedništvu “Slavoslov”, koje počinje danas u smederevskom Muzeju, prevazilazi lokalni nivo, pa će se u sedmoj sezoni nadmetati više od 60 takmičara iz 19 Gimnazija i srednjih škola iz nekoliko gradova Srbije.

Radinčani odlučno protiv zagađenja

U Radincu kod Smedereva održan je zbor građana zbog „otklanjanja posledica zagađenja i sprovođenja ekoloških normi za minimum zdravog života u ovoj sredini“, prenosi Podunavlje.info.

Valter kup: Dominacija srpskih strelaca puškom

Oko 200 streljačkih nada iz devet zemalja nadmeću se ovog vikenda na Četvrtom „Valter“ kupu za mlađe kategorije u Smederevu, a posle dva dela turnira srpski strelci su skupili 18 medalja, od toga osam najsjajnijih, saopštio je večeras Streljački savez Srbije (SSS).

Bal pod maskama u centru Smedereva

Na centralnom smederevskom trgu, ovog popodneva okupila su grupa uglavnom mladih ljudi na protestu/performansu, koji je naslovljen „Bal pod maskama“.

PrvaPoslednja