Smederevo

Nagrada „Niko Garone“ Zorici Dimitrijević, novinarki portala SEEcult.org 2

Nagrada „Niko Garone“ Zorici Dimitrijević, novinarki portala SEEcult.org

Ovogodišnja dobitnica nagrade „Niko Garone“, koja je namenjena pojedincima, redakcijama i medijskim kućama kao priznanje za naročito posvećen, stručan i kontinuiran rad, pripala je Zorici Dimitrijević, novinarki portala za kulturu jugoistočne Evrope SEEcult.org, prenosi Podunavlje.info.

Za poslednjih 48 sati u Podunavskom okrugu 290 novoinficiranih 7

Za poslednjih 48 sati u Podunavskom okrugu 290 novoinficiranih

Prema današnjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje u Požarevcu, a prema pristiglim rezultatima testova do podneva, u Podunavskom okrugu je za poslednjih 48 sati registrovano 290 novih slučajeva infekcije virusom Covid-19, prenosi Podunavlje.info.

U Smederevu kovid bolnica – dve trećine obolelih iz drugih gradova 10

U Smederevu kovid bolnica – dve trećine obolelih iz drugih gradova

Smederevska bolnica je pretvorena u kovid bolnicu kapaciteta 140 kreveta od kojih je 57 zauzeto i 90 slobodno, a dve trećine kapaciteta popunjeno je obolelima iz drugih gradova, čulo se na današnjoj sednici Okružnog štaba za vanredne situacije Podunavskog okruga, prenosi Podunavlje.info.

Smeredevo će krunisati nove šampione 13

Smeredevo će krunisati nove šampione

Srbija ovog vikenda dobija nove boks šampione – u nekadašnoj srpskoj prestonici biće krunisani novi prvaci boksa u konkurencijama seniorki i seniora.

Nušićeva nagrada za životno delo Oliveri Katarini 14

Nušićeva nagrada za životno delo Oliveri Katarini

Nušićeva nagrada za životno delo, prema odluci žirija u kome su ove godine Bratislav Petković, dramski pisac i reditelj (predsednik žirija), Ljiljana Stjepanović, dramska umetnica, i Slobodan Boda Ninković, dramski umetnik, biće dodeljena glumici Oliveri Katarini.

Viteški oktobar u Smederevu 15

Viteški oktobar u Smederevu

Za ovu godinu bilo je predviđeno održavanje svetske smotre „Vitezova i legendi“ u Smederevskoj tvrđavi, ali je i ova kao i mnoge druge manifestacije, zbog situacije sa pandemijom, morala da bude odložena.

PrvaPoslednja