Smederevo

Afera “Indeks“: Prvom presudom optuženima 61 godina zatvora 1

Afera “Indeks“: Prvom presudom optuženima 61 godina zatvora

Posle deset godina od početka procesa, danas su stigle prve presude u čuvenoj aferi “indeks“. Kaznom zatvora, prvostepenom presudom je obuhvaćeno petnaestoro optuženih, koji su, kada se sve sabere, dobili šezdeset i jednu godinu zatvora.

Testerom sekli klupe na sportskom terenu? 2

Testerom sekli klupe na sportskom terenu?

Proteklog vikenda, u noći između subote i nedelje, nepoznati počinioci oštetili su klupe na sportskom terenu Poljanče na početku Rasadničke ulice u Smederevu.

PKC Wiring Systems: Za noćni rad nula dinara dodatka 5

PKC Wiring Systems: Za noćni rad nula dinara dodatka

Prema tvrdnji radnika ove fabrike, nakon nadzora, poslodavac je počeo da beleži noćni rad u obračunu zarade, ali i dalje ne isplaćuje uvećanu zaradu radnicima koji rade noću.

UO FK Smederevo:  Odluka FSS krajnje tendenciozna 7

UO FK Smederevo:  Odluka FSS krajnje tendenciozna

Upravni odbor Fudbalskog kluba Smederevo 1924 neće se izjašnjavati prema odluci Fudbalskog saveza Srbije, dok se ne iskoriste svi pravni lekovi i donese konačna odluka u vezi sa drakonskom kaznom Disciplinske komisije FSS, saopšteno je večeras portalu Podunavlje.info.

Dečija nedelja od ponedeljka u Smederevu 8

Dečija nedelja od ponedeljka u Smederevu

Dečija nedelja, koja se u Smederevu organizuje od 7. do 13. oktobra,  u Predškolskoj ustanovi „Naša radost“ Smederevo biće obeležena raznovrsnim aktivnostima dece, vaspitača i roditelja  u objektima Ustanove, ali i na Trgu, u institucijama obrazovanja, kulture i sporta, prenosi Podunavlje.info.

Novi čamci za vicešampione Srbije 9

Novi čamci za vicešampione Srbije

Na platou ispred prostorija Veslačkog kluba Smederevo danas je održana skromna svečanost – javnosti su predstavljeni novi čamci.

Održan Dan boksa u Smederevu   12

Održan Dan boksa u Smederevu  

Smotra mladih snaga boksa Srbije održana je na ovogodišnjoj manifestaciji „Smederevska jesen“ koja je u ovom gradu održana po 132. put. U slavu vina i grožđa, ovaj put i u slavu plamenite veštine, preko sto učesnika (boksera) bio je deo javnog treninga u organizaciji Bokserskog saveza Srbije i Grada Smedereva u samom centru nekadašnje prestonice naše zemlje.

Pacovi u našim redovima 15

Pacovi u našim redovima

Poslednje vreme došlo, kratko je prokomentarisao komšija prizor koji nije mogao da zamisli ni u najluđim snovima. Naime, ispred ulaza u strogom centru Smedereva, u subotu oko 20 sati, sasvim ležerno se odmarao – pacov.

PrvaPoslednja