Stara Pazova

Kamen temeljac za izgradnju stanova izbegličkim porodicama

U Staroj Pazovi danas je postavljen kamen temeljac za izgradnju 169 stanova namenjenih izbegličkim porodicama iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, koje imaju prebivalište na teritoriji Opštine Stara Pazova, u okviru petog potprojekta Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji (RSP), navodi se u saopštenju.

Dačić položio kamen temeljac za izgradnju stanova za izbeglice

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić položio je danas kamen temeljac za izgradnju 169 stanova za izbeglice u Staroj Pazovii poručio da su u ostalim opštinama gde se sprovodi „Potprojekat 5“ gradilišta ili u pripremi ili u fazi izbora izvođača.

Kako iskoristiti internet za unapređenje poslovanja

Privredna komora Srbije, u okviru tematskog sastanka Parlamenta privrednika RPK Sremskog upravnog okruga, uz podršku kompanije DHL International Beograd održala je edukativnu radionicu „Da posao klikne“ na temu internet trgovine u Staroj Pazovi.

Nova fabrika sladoleda u Staroj Pazovi

Fabrika sladoleda Froneri Adriatic otvorena je danas u Staroj Pazovi, u koju je investirano 20 miliona evra za renoviranje i proširenje.

Krivična prijava zbog seče tise

Policija u Staroj Pazovi otkrila je da četrdesetjednogodišnjeg muškarca koji je osumnjičen da je u centru Stare Pazove posekao evropsku tisu staru 70 godina koja je bila pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika prirode.

Ponovo gori deponija u Staroj Pazovi, nadležni da reaguju

Smetlište – deponija u Staroj Pazovi našla se ponovo u plamenu i veliki oblaci dima prepunog štetnih materija direknto se emituju u vazduh. O samom sastavu štetnih materija teško je govoriti, jer se na smetlištu-deponiji nalazi mešani komunalni otpad, saopštilo je Udruženje“Inženjeri zaštite životne sredine“.

FSS donirao opremu za reprezentaciju Burundija

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ministar inostranih poslova i međunarodne saradnje Burundija Alan Aime Njamitve posetili su danas Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Da vide gde su i šta su

Četiri meseca posle mini azijske turneje fudbalski A reprezentativci Srbije danas su se ponovo okupili u sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

 Matić apelovao na podršku reprezentaciji

Fudbaler reprezentacije Srbije Nemanja Matić, koji igra u Mančester Junajtedu, pozvao je večeras navijače da dođu na stadion „Rajko Mitić“ u Beogradu i podrže reprezentativce u odlučujućem meču protiv Gruzije za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Muslin veruje u svoje igrače

Priželjkivali smo pred početak kvalifikacija da ova utakmica bude presudna za nas, izjavio je danas trener fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin, pred utakmicu sa Gruzijom u ponedeljak uveče u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko provenstvo u Rusiji.

Čeferin: Prirotitet su nacionalne lige

Postoji samo razmišljanje o regionalnoj fudbalskoj ligi i ništa više od toga, izjavio je danas predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandar Čeferin, posle obilska Kuće fudbala Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Prvo pod tuš, tek onda u svinjac

Na desetak kilometara od Stare Pazove, odmah iza Petrović salaša, do pre deset godina oronuli zidovi zarasli u korov jedva da su nagoveštavali da je nekada na tom mestu bila farma Napredak.

Muslin potpisao ugovor sa FSS

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin potpisao je danas ugovor sa čelnicima Fudbalsjkog saveza Srbije (FSS), a svi zajedno pozvali su javnost u zemlji na jedinstvo u ispunjenju cilja – plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Nemački Lidl stigao u Staru Pazovu

Nemački Lidl stigao u Staru Pazovu

Nakon višemesečnih priprema i uspešno izvršenih administrativnih procedura, nemačka trgovinska kompanija Lidl je u Staroj Pazovi potpisala ugovor o kupovini opštinskog građevinskog zemljišta, čime se nagoveštava skori početak izgradnje glavnog distributivnog centra te kompanije, koji će biti smešten u najatraktivnijoj industrijskoj zoni u blizini auto-puta Beograd – Subotica.

PrvaPoslednja