Užice

Smanjuje se broj kovid pacijenata u Užicu  3

Smanjuje se broj kovid pacijenata u Užicu 

U užičkim bolnicama je trenutno na lečenju 45 kovid pacijenata. To znači da se, prema zvaničnim podacima, nastavlja trend  smanjenja broja osoba kojima je potrebno bolničko lečenje zbog infekcije korona virusom.    

Na lečenju u Užicu 51 kovid pacijent 4

Na lečenju u Užicu 51 kovid pacijent

U dvema užičkim bolnicama i dalje se smanjuje broj pacijenata koji su inficirani korona virusom i onih kod kojih postoji sumnja da su inficirani.

Vraćeni sa prelaza sa Crnom Gorom zbog nejasnog uputstva 5

Vraćeni sa prelaza sa Crnom Gorom zbog nejasnog uputstva

Mnogi građani Srbije vraćeni su sa crnogorske granice, jer su, nakon što su crnogorske vlasti pre nekoliko dana ublažile mere za ulazak naših državljana u tu državu, umesto ELISA testova imali nalaze običnog serološkog testa na korona virus.

Ambasador Kazahstana posetio Užice  6

Ambasador Kazahstana posetio Užice 

Ambasador Kazahstana u Srbiji Gabit Sizdikbekov posetio je danas Užice i razgovarao sa gradonačelnicom Jelenom Raković Radivojević i privrednicima Zlatiborskog okruga o mogućnostima za saradnju. 

Rašković Ivić: Izabrane žene su poslušni vojnici SNS 7

Rašković Ivić: Izabrane žene su poslušni vojnici SNS

„I Koka kola svake godine u svojoj centrali menja 15 odsto zaposlenih. Mora se uvek zanoviti i sveža krv ubaciti. Kada ste 15 godina na istom mestu nemate više entuzijazama“, ocenio je neposredno pred parlamentarne izbore Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i Srpske napredne stranke, najavljujući skorije promene u SNS.

Novi uspeh paraatletičara Aleksandra Radišića 8

Novi uspeh paraatletičara Aleksandra Radišića

Srpski paraatletičar sa Zlatibora Aleksandar Radišić je postigao novi uspeh osvojivši srebrnu medelju u bacanju čunja na državnom prvenstvu u Kruševcu, koje je održano proteklog vikenda.

Jedinstveno upravno mesto i u Užicu 13

Jedinstveno upravno mesto i u Užicu

Branko Ružić, ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu, i Jelena Raković Radivojević, gradonačelnica Užica, označili su danas početak rada Jedinstvenog upravnog mesta u gradskoj upravi u zdanju užičke skupštine.

Ginekolozima moraju da donose zaštitne rukavice 14

Ginekolozima moraju da donose zaštitne rukavice

U Dispanzeru za žene, Doma zdravlja u Užicu, od trudnica i drugih pacijentkinja zahteva se da ginekolozima donesu zaštitne rukavice kako bi ih oni pregledali, a neke od njih su vraćene jer nisu donele tražene rukavice.

Narodno pozorište Užice obeležava dva značajna jubileja u doba korone 15

Narodno pozorište Užice obeležava dva značajna jubileja u doba korone

U godini korone, Narodno pozorište Užice trebalo bi da obeleži dva značajna jubileja – 75 godina od osnivanja i 25 godina Jugoslovenskog pozorišnog festivala #Bez prevoda#, ali i da se, nakon višemesečnog virtuelnog repertoara, ponovno vrati publici, u neposrednim kontaktima.

PrvaPoslednja