Užice

Pomoć Užicu od Crvenog krsta Srbije 2

Pomoć Užicu od Crvenog krsta Srbije

Pomoć Crvenog krsta Srbije je stigla danas u Užice za potrebe privremene kovid bolnice, koja bi do kraja sedmice trebalo da primi prve pacijente.

Kovid bolnica "Čigota" povukla apel kojim je od javnosti tražila pomoć 5

Kovid bolnica „Čigota“ povukla apel kojim je od javnosti tražila pomoć

Samo dan nakon što je uputila javnosti apel za pomoć u medicinskoj zaštitnoj opremi, lekovima, namirnicama i novcu, uprava kovid bolnice „Čigota“ na Zlatiboru je povukla taj poziv i „obaveštenjem“ se zahvalila donatorima na pomoći, kojom je, tvrde, značajno poboljšano stanje u toj ustanovi. 

U Užicu u planu otvaranje kovid bolnice 7

U Užicu u planu otvaranje kovid bolnice

U Užicu je, kako Danas saznaje, u planu otvaranje kovid bolnice, zbog naglog povećanja broja pacijenata sa težim simptomima infekcije korona virusom, za koje u užičkoj bolnici više nema mesta jer je 300 planiranih postelja popunjeno.  

U Užicu 47 novih slučajeva infekcije korona virusom 11

U Užicu 47 novih slučajeva infekcije korona virusom

U Zlatiborskom okrugu su potvrđena 94 nova slučaja   korona virusa, od kojih je 47 u Užicu, u kome je u ponedeljak, zbog značajnog povećanja broja inficiranih, proglašena vanredna situacija. 

Zbog čega je uništen mural sa likom Nebojše Glogovca u Užicu? 14

Zbog čega je uništen mural sa likom Nebojše Glogovca u Užicu?

Nakon što je najpre prelepljen velikom reklamnim banerom, što je izazvalo ogorčenje javnosti, a potom i oštećen, nije izvesno da li će mural posvećen velikom glumcu Nebojši Glogovcu u Užicu, biti ponovo naslikan na drugom mestu u gradu.

PrvaPoslednja