Užice

Vazduh u Užicu vrlo nezdrav 3

Vazduh u Užicu vrlo nezdrav

I ove grejne sezone Užice se suočava sa starim problem zagađenja vazduha koji je, na osnovu poslednjih merenja, kategorisan kao „vrlo nezdrav“.

U užičkim bolnicama skoro 300 kovid pacijenata 5

U užičkim bolnicama skoro 300 kovid pacijenata

U Zlatiborskom okrugu je registrovano 247 novih slučajeva infekcije korona virusom, a u užičkim bolnicama, u kojima se leče pacijenti iz celog okruga, smešteno je 298 kovid pacijenata.

Slobodno samo 30 ležaja 6

Slobodno samo 30 ležaja

U Zlatiborskom okrugu, od početka epidemije korona virusa, a prema zvaničnim izveštajima, od posledica infekcije tim virusom preminulo je 89 građana, od kojih je 19 iz Užica.

Vanredna situacija proglašena u Užicu 9

Vanredna situacija proglašena u Užicu

Drugi put od početka pandemije korona virusa, u Užicu je proglašena vanredna situacija, zbog potrebe preduzimanja pojačanih mera za suzbijanje i širenja korona virusa.

GIZ obezbedio zaštitnu opremu za 18 gradova i opština 10

GIZ obezbedio zaštitnu opremu za 18 gradova i opština

Nemačka razvojna saradnja (GIZ) obezbedila je maske, rukavice, vizire, dezinfekciona sredstva i beskontaktne toplomere za jedinice lokalne samouprave i ustanove socijalne zaštite u 18 gradova i opština, navodi se u saopštenju.

Jeremić: Moramo sami da se izborimo za promene 11

Jeremić: Moramo sami da se izborimo za promene

Ivana Parlić, dosadašnja poverenica Narodne stranke u Užicu, izabrana je večeras za predsednicu užičkog odbora te stranke. Ona je poručila da su u njenom timu „ljudi koji su sposobni da se izbore, a ne da se“, kako je rekla, „bore za promene u Srbiji“.

Kafkijanski proces protiv Mihaila K. 13

Kafkijanski proces protiv Mihaila K.

Postupanjem Privrednog suda u Užicu, advokat Mihailo Krstić je prošao kroz pravi kafkijanski proces, poput Jozefa K., jer ga je taj sud označio kao izvršnog poverioca jedne užičke firme, a da on to nikada nije bio.

PrvaPoslednja