Brnabić: Odazvaću se na svaki poziv da dam izjavu u slučaju Palma 1Foto: Beta/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je spremna da odmah da iskaz ako neko smatra da ima informacije o slučaju Palma, ali ih nema, i navela da od tog slučaja ne treba praviti „političku temu“.

„Dobila sam jedan poziv za neku žurku, ja ne znam da poziv na žurku bilo šta govori o nekoj nezakonitoj radji. Ako treba da dam svoj iskaz evo odmah ću odavde da to učinim“, rekla je Brnabić, prilikom dočeka novog kontingenta vakcine Sinofarm, na aerodromu Nikola Tesla, na pitanje da li je svejevremeno rekla da je dobila od Dragama Markovića poziv za bunga-bunga žurku.

Kako je navela, „ako neko smatra da ona nešto treba da kaže apsolutno će se odazvati na svaki poziv, ali zna da nema“.

Takođe je navela i da „ne zna ni jednu osobu da tako nešto radi, da podvodi žene i maloletnice, ali da zna, odmah bi prijavila“.

Ona je za optužbe protiv Markovića rekla da to „nisu tračevi, zabavne vesti i ovaj mi je rekao, već ozbiljne optužbe“.

„Ako bilo ko ima bilo koju informaciju mora da je kaže nadležnim organima, ali i oni da je traže“, rekla je Brnabić.

„Nema potrebe da pooštravamo mere protiv korone, brojevi padaju“

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da će se sednica Kriznog štaba za borbu protiv korone održati kad bude potrebe, ali da se ona svakodnevno čuje sa njegovim stručnim delom.

„Čujem se redovo da vidimo da li je potrebno da relaksiramo neke mere ili zategnemo, mada mislim da ne treba da ih pooštrimo jer padaju brojevi novozaraženih. Imamo još neke teme“, rekla je Brnabić na dočeku novog kontingenta Sinofarm vakcina, na aerodrom Nikola Tesla.

Dodala je „videćemo, sednica Kriznog štaba biće održana, kad bude potebno“.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Brnabić: Odazvaću se na svaki poziv da dam izjavu u slučaju Palma”

  1. Premijerki je sasvim jasno da se u ovoj aferi najmanje misli na Palmu. On je nebitan igrac. Akcenat je na Dacicu, Palminom licnom prijatelju. Osobi koja je predsednik SPS – dakle, koalicionog partnera SNS-a. Uz to, Dacic je i predsednik Parlamenta. Vucic mora da izvaga do novih izbora. Hoce li odmah da rusi Parlament i Vladu, ili ce balansirati „na zici“ do novih izbora. Konacno, sigurno je da odlaze oba motorasa: I Palma i Dacic! A, bilo je i krajnje vreme.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.