DS: Lažno predstavljanje sa mejl adrese stranke 1Foto: FoNet/ DS

Informativna služba Demokratske stranke (DS) saopštila je danas da je saopštenje poslato sa mejl adrese te stranke lažno predstavljanje, budući da ga DS nikada nije poslala.

„Tvrdnje iz lažnog saopštenja su samo jedan u nizu pritisaka na DS i njeno rukovodstvo, a podmetavanja ovog tipa postala su glavno oružje grupe bivših i sadašnjih stranačkih funkcionera koji već duže vreme pokušavaju da na silu i protivno volji članova Demokratske stranke preuzmu kontrolu nad strankom“, navode u saopštenju.

Dodaje se da rad stranačkog sekretarijata organizuje sekretar stranke Dušan Dinčić i da je taj rad prilagođen uslovima pandemije virusa COVID-19 i neophodnim merama prevencije.

„Odluka o organizaciji rada u uslovima pandemije nema nikakve veze sa stranačkim izborima jer nikakvi stranački izbori nisu raspisani“, kaže se u saopštenju.

Sa i-mejla demokratske stranke je ranije danas saopšteno da je u sredu na vrata sedišta stranke u Nušićevoj 6, zalepljena odluka „bez delovodnog pečata i potpisana od strane predsednika DS Zorana Lutovca da se sedište stranke zatvara.

Kako je navedeno, u odluci stoji da se“ obustavlja rad centrale Demokratske stranke“ i da su „svi zaposleni i funkcioneri DS dužni da napuste prostorije Centrale DS“.

„Ova odluka važi do daljnjeg i biće povučena nakon stabilizacije situacije vezane za epidemiju bolesti COVID 19“, naveli su da piše u odluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari