Dveri: Vučić nije smeo da dodje u Čačak jer je politička kukavica 1Foto: Logo

Gradska organizacija Dveri u Čačku ocenila je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „nije smeo“ da dođe u taj grad prilikom posete Moravičkom okrugu, „jer je politička kukavica“.

Vučić je prošlog petka, u selu Pakovraće kod Čačka, prisustvovao početku izgradnje deonice autoputa Preljina-Požega.

„Kao poznata politička kukavica, iako je u više navrata javno obećavao, Aleksandar Vučić nije smeo da dođe u Čačak i održi svoj miting ‘Prošlost Srbije’ u centru grada, prilikom posete Moravičkom okrugu“, navele su Dveri u saopštenju.

Ocenjuje se da Srpska napredna stranka (SNS) za sedam godina vlasti u Čačku „nije ništa dobro uradila“.

„Vučić je s pravom zaobišao Čačak jer tu zaista nema šta da traži posle sedam godina vlasti SNS-a, za koje vreme mladi samo napuštaju Čačak, dok nas vode ljudi sa kupljenim diplomama i kandidati za nove racije Uprave kriminalističke policije, poput one u Požegi“, stoji u saopštenju.

Dveri su ponovo optužile aktuelnu gradsku vlast u Čačku da je odgovorna za „finansijsko uništavanje FK Borac, zagađenje Morave, nelegalnu gradnju, izbacivanje opozicionih odbornika iz skupštinskih komisija“.

„Sve što SNS radi u Čačku je protivzakonito i kriminalno. Ali, Aleksandar Vučić je davno odustao od borbe protiv kriminala i korupcije, njega interesuje jedino rijaliti šou Zadruga, putujući karavan čija je stanica u petak bila u Pakovraću“, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari