Glišić: Do kraja maja isključenja i smene iz SNS-a 1Darko Glišić Foto: sns.org.rs

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić najavio je za Politiku da će do kraja maja ili početkom juna nekoliko funkcionera biti isključeno iz stranke ili smenjeno sa pozicije na kojoj se nalazi.

U tabloidima se spekuliše nekim imenima i odborima kojima navodno nismo zadovoljni, a odgovorno tvrdim da nijedno ime i nijedan odbor nismo pomenuli u razgovoru sa predstavnicima medija, rekao je Glišić.

Logično je da o njihovom radu i ponašanju, objasnio je on, porazgovaramo prvo na stranačkim organima, pa tek onda da izađemo u javnost.

Da li će oni biti smenjeni ili neće, biće vrlo brzo poznato. Iskustvo mi kaže da će oni koji se provlače po medijima ostati u stranci, navodi Glišić za Politiku.

Kategorično tvrdim da lažu svi koji se pozivaju na to da im je nešto rekao (Aleksandar) Vučić i da rade u dogovoru sa njim. Ukoliko Aleksandar Vučić ima potrebu nešto da kaže, on to javno uradi i ne krije se iza bilo koga, rekao je Glišić.

On navodi i da je poznato ko će biti gradonačelnik Beograda i kako Politika prenosi „sa smeškom“ dodaje da će to biti jedan od 110 odbornika sa liste SNS.

Na sednici Predsedništva SNS, koja će biti zatvorena za javnost, sigurno će biti govora i o radu ministara koje su naprednjaci predložili da budu u Nemanjinoj 11.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari