Dačić: Očekujem da naša lista ostvari bolje rezultate nego na prošlim izborima 1Ivica Dačić Foto: FoNet/Ognjen Stevanović

Ministar spoljnih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da očekuje da koalicija SPS-JS ostvari bolji rezultat nego na prošlim parlamentarnim izborima.

„Očekuje da će izbori proteći u demokratskoj atmosferi i da će doprineti političkoj stabilnosti Srbije u narednom periodu“, rekao je Dačić novinarima posle glasanja.

Dodao je da očekuje da gradjani Srbije na današnjim izborima daju ogovor da li podržavaju ono što je on radio kao lider koalacije i Dragan Marković Palma i svi drugi koji se nalaze na toj listi.

„To će nam biti glavni putokaz u narednom periodu“, rekao je Dačić.

Ocenio je da Srbiju očekuju teška vremena i da odmah posle izbora svi koji budu na vlasti moraju da počnu da rešavaju važna državna pitanja.

„Ovi izbori su važni u cilju jačanja političke stabilnosti koje nema bez jakih političkih faktora koji čine vladu i bez stabilne parlamentrane većine“, rekao je Dačić koji je glasao sa suprugom i sinom na glasačkom mestu na Dedinju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari