Dveri: Na antiustavne, nedemokratske i zdravstveno nebezbedne izbore izaći će režim sa saradnicima 1Foto: BETAPHOTO/ MILOŠ MIŠKOV

Niški odbor pokreta Dveri saopštio je da će na, kako su naveli, „antiustavne, nedemokratske i zdravstveno nebezbedne izbore“ 21. juna u Nišu izaći samo režim sa najbližim saradnicima, koji će biti raspoređen u 16 lista.

„Dveri su protiv ovog niškog političkog kartela, koji decenijama vrši sistematsko strukturno nasilje nad građanima Niša i svima u celini poručujemo – mnogo brže nego što se nadate moraćete da se suočite sa odgovornošću zbog kriminalnih radnji i ponižavanja građana Niša“, navodi se u saopštenju Dveri.

Oni su još jednom ponovili da bojkotuju, kako su ih nazvali, lažne izbore i da nastavljaju da se bore za svoj grad „svom snagom“.

„Svim političkim ‘subjektima’ koji izlaze na ove izbore, a posebno onima koji su konsekventno opstruirali proteste, bojkot i svaki istinski pokušaj borbe protiv režima, a koji su sada skoncentrisani u koaliciji ‘Niš-moj grad’, PSG, Novoj stranci i sličnim, poručujemo jasno i glasno, da su otvorenom legitimacijom režima stupili na put bez povratka u pravi opozicioni politički život i borbu za demokratiju u Srbiji“, saopšteno je iz Dveri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari