Jovanović: Pobedili smo u Topoli, uprkos pritiscima 1Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Nakon ponavljanja izbora na dva velika biračka mesta u opštini Topola konačni pobednik tih izbora je Dragan Jovanović – pomozimo Draganu – zdravo da pobedi – Bolja Srbija.

Jovanovićeva lista osvojila je 36, 28 odsto, dok je Srpska napredna stranka – Aleksandar Vučić- Za našu decu osvojila, 34, 54 odsto glasova. Socijalsitička partija – Jedisntvena Srbija osvojile su 8, 43 odsto, a cenzus su prešle još Grupa građana Bolji ljudi – za bolju Topolou i POKS.

„Uspeo sam uprkos pritiscima i neverovatnim uslovima da sačuvam pobedu na lokalnim izborima u Topoli. U danu izbora u Topoli je bilo 15 džipova došlih sa strane i gomila nepoznatih ljudi. Nije im ništa vredelo, građani su podržali mene, ali su naprednjaci ponovo zatražili poništavanje izbora. Sva je prilika da ćemo ići u treći krug, jer ne sumnjam da će Upravni sud da im usliši molbe“, kaže Dragan Jovanović za Danas.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Jovanović: Pobedili smo u Topoli, uprkos pritiscima”

  1. Dotični je opozicija , a za vreme protesta je fotografisao okupljene kroz prozor kancelarije. O Rep. Skupštini i da se ne.komentariše.
    Ni o od opozicije, pajtosi došli po svoje, pa sad muka.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.