Jedan od pet miliona: Vučić skraćivanjem mandata Vlade priznao da je pokrao izbore 1Ilustracija Foto: Jedan od pet miliona

Skraćivanjem mandata Vlade čiji članovi, uzgred, još nisu ni izabrani i najavom prevremenih parlamentarnih izbora, Aleksandar Vučić priznao da je pokrao poslednje izbore, saopštio je Pokret jedan od pet miliona.

“Svestan je Vučić da se preigrao u lopovluku, te da prepravljanje zapisnika, glasanje sa falsifikovanom ličnom kartom na više biračkih mesta, sačekuše ispred birališta i druge njegove metode, ovaj put nije uspeo da sakrije od međunarodne zajednice. Svestan je da sada ceo svet, a ne samo Srbija, zna da je on lopov. Zato i pokušava da najavom prevremenih izbora podiđe svima i sebi kupi vreme kako bi do 2022. godine smislio kako ponovo da ukrade a da ga ne uhvate”, navodi se u saopštenju.

Pokret “1 od 5 miliona” smatra da je ovo Vučićevo priznanje jedinstvena prilika za opoziciju koja treba odmah da iskoristi ovu priliku.

“Dok Vučić smišlja kako ponovo da se nekažnjen izvuče iz krađe, opozicija mora sebe da osposobi kako bi osujetila njegov ponovni lopovluk. To znači da u najkraćem roku opozicione snage moraju da zbiju svoje redove, potisnu pojedinačne sujete i osnaže se međusobnom saradnjom. Rekli smo: za kontrolu izbora potrebno je između između 42.000 i 50.000 kontrolora – da kontrolišu ne samo biračka mesta, već i oko biračkih mesta gde se kupuju glasovi, ljudi ucenjuju i love spiskovima. To možemo da postignemo samo svi zajedno.

Od kuknjave nema ništa. Moraju se zasući rukavi i spremiti brana Vučićevom lopovluku. Opozicija to duguje pokradenom narodu Srbije”, zaključuje se u saopštenju.

—-

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

24 reagovanja na “Jedan od pet miliona: Vučić skraćivanjem mandata Vlade priznao da je pokrao izbore”

  1. Pokret 1 od 5 miliona je počeo kao narodni pokret da bi se kasnije ispostavilo da je u pitanju laž i da su pod Đilasovom komandom, od tog momenta je narodu bilo jasno da od njih ništa drugo sem gomile laži i uvreda na račun naše vlasti se ne može očekivati. Oni i dalje vode tu istu politiku koja se svodi na laži i uvrede što ih nigde nije a ni neće odvesti a pogotovo što im je narod odavno okrenuo leđa.

    • Ko prstom u pekmez. Djilas nije isao na vuciceve izbore, a ova pacija skola jeste. Ko im je skupljao potpise za glasanje? Dobili su manje glasova od broja potpisa. Toj decurliji treba zabraniti da se posle izdaje uopste oglasavaju. Sramota, da su tako mladi, a tako potkupljivi.

    • Nadali se daće preći cenzus, pa skupštinski restoran, lepa i laka lova,ništa ne radiš, kad ono… ni blizu cenzusa, i šta sad, sad im drugi kriv? 1 od 5 lenjivaca, umislili da su bitan politički „krivak“.

  2. Naivno razmišljanje. Za 2 godine objedinjuje sve izbore i sa ojačanim koalicionim partnerima bez problema upravlja državom sledeće 4 godine.

    • Aj se ne lažemo, sa, ili bez koalicionih partnera, Vučić vas ljušti kao dete bananu, a posle… zna se gde završava pojedena banana.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.