Jovanov: Đilasov putujući cirkus 1Foto: SNS

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je večeras da oni koji su zatvarali fabrike, upropastili državu i doveli je do bankrotstva, i uz sve to se još i obogatili, bez imalo stida traže od naroda priliku da opet rade isto.

Oni koji su pravili granice sa Kosovom i Metohijom i koji su zbog politike koju su vodili postali albanski narodni heroji, traže podršku da nastave svoju politiku da ni Srba, ni Srbije na Kosovu nema, ali da oni imaju pare i od katarske ambasade u Berlinu i od raznih sumnjivih tipova koji čame po američkim zatvorima, naveo je Jovanov u pisanoj izjavi.

Prema njegovim rečima, oni koji su pozivali na hapšenje predsednika države, državni udar i građanski rat, bez ikakve sramote pričaju o demokratiji i slobodama u Srbiji.

Još da je onaj što je decu oblačio u uniforme i u ruke im gurao puške i noževe pričao o pravima deteta, farsa bi bila potpuna, ocenio je Jovanov, komentarišući večerašnju tribinu Saveza za Srbiju održanu u Zrenjaninu.

Jovanović je istakao da je za Zrenjanin mnogo važnija vest to što će, zahvaljujući Aleksandru Vučiću, kineski investitor “Šandong Linglong“ uložiti 870 miliona evra u izgradnju fabrike u tom gradu i što će posao dobiti 1.500 radnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari