Jovanović: Policijski čas u trajanju od 83 sata "bespotrebno iživljavanje nad građanima" 1Foto: FoNet/ Medija centar

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović pozvao je danas Vladu Srbije i gradsku vlast da promene odluku o najavljenom policijskom času u trajanju od 83 sata, od četvrtka u 18 sati do ponedeljka u pet ujutru, ocenivši da to predstavlja „bespotrebno iživljavanje nad građanima, bez ikakvog uporišta u logici“.

„Potpuno je besmisleno da, na primer, ljudima bude zabranjeno da prošetaju sa porodicom u nedelju, a da već u ponedeljak bude normalno da sede sa nepoznatima po kafićima, čije je otvaranje za tada najavljeno“, ocenio je u pisanoj izjavi Jovanović, koji je i potpredsednik Narodne stranke.

On je upitao da li je normalno i da građani od četvrtka po ponedeljka ne mogu da provedu nimalo vremena na otvorenom, a da već u ponedeljak bude potpuno u redu da idu u zatvorene teretane.

„Pozivam vladu i gradsku vlast da ne maltretiraju ovako ljude preko svake mere i da im ne vređaju inteligenciju i dostojanstvo, već da momentalno revidiraju ovu odluku“, naveo je Jovanović.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

34 reagovanja na “Jovanović: Policijski čas u trajanju od 83 sata „bespotrebno iživljavanje nad građanima“”

  1. Nikoli Jovanović se očigledno ama baš ništa se ne sviđa što Državni vrh na preporuku stručnog lekarsko tima predoči Vladi Srbije. On pravi poređenja koja nemaju nikave veze sa realnošću. Traži da se dozvoli šetnja nedeljom kada niko ne radi, gde bi veliki broj građana izašao na ulice, a ponedljkom kaže otvaraju se kafići, da ali ponedeljkom radi veliki broj ljudi tu je razlika očigledna. Izgleda jedino on to ne prepoznaje.

    • Postovani svi,
      Toliko je praznika pred nama,a mi zapeli za jedan 1.maj. Glondzamo se oko makarcega. Sta su dan ili dva vise u izolaciji ako moze da nam se obije o glavu praznovanje pa da se vratimo na staro. Sta bi bilo da smo svi mogli samo na 1 sat dnevno? Ko kaze da su samo u Srbiji zavedene ovako stroge mere? Raspitajte se malo po svetu pa cete saznati da smo imali i cak malo vise srece od drugih.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.