Jovanović (SZS): Kažnjavaju penzionere, a SNS aktivisti nekažnjeno krše policijski čas 1Foto: FoNet/ Medija centar

Odbornička grupa Saveza za Srbiju u Skupštini grada Beograda osudila je to što je Komunalna policija maltretirala penzionera u parku Košutnjak, koje je televizija Prva direktno prenosila, izjavio je danas šef te odborničke grupe i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović.

„Komunalna milicija zaustavila je našeg sugrađanina penzionera zato što je navodno prošetao dalje od 600 metara od svoga stana, iako se i na televizijskom snimku vidi da je potpuno sam u šetnji u parku i da apsolutno nikoga ne ugrožava. Zbog toga je pozvana i redovna policija da interveniše“, rekao je Jovanović.

Jovanović je ocenio da je problematično to što se taj jučerašnji slučaj dogodio u isto vreme dok aktivisti vladajuće partije „masovno krše policijski čas svako veče, neovlašćeno zauzimaju krovove beogradskih stambenih zgrada i paljenjem baklji čine krivična dela izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljeno paljenje pirotehničkih proizvoda“.

„Na ovo je izostala bilo kakva reakcija organa reda. Upozoravamo da su ovakvim postupanjem direktor policije Vladimir Rebić i načelnik komunalne milicije Ivan Divac selektivno primenjuju propise i dele građane na one prve i druge kategorije, što je veoma opasno i potencijalno tragično“, dodao je Jovanović.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

19 reagovanja na “Jovanović (SZS): Kažnjavaju penzionere, a SNS aktivisti nekažnjeno krše policijski čas”

  1. Dosla takva vremena u doba pandemije Korone da za gradjane koji misle svojom glavom vaze zakoni i kazne a za naprednjake vaze propusnice.

    • Verice vaš komentar je žalostan i bez ikakvog argumenta na nivou deteta od 10 godina…

    • Stavrno, šta on ima da komentariše, kad se zna da su samo botovi kompetentni da komentarišu?!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.