Jugović: Obradović konačno shvatio da mu je istekao rok trajanja 1Foto: Privatna arhiva

„Boško Obradović je konačno shvatio da mu je istekao rok trajanja i da više nije aparat za pravljenje buke u građanskom delu opozicije“, rekao je Bratislav Jugović, Član Glavnog odbora SNS.

„Shvatio je Boško Obradović da neće kao i svaka istrošena alatka imati svoje mesto u magacinu tajkuna Dragana Đilasa. Njegovo ponašanje nije više za raspravu na političkoj sceni, već se o njegovom ponašanju može raspravljati samo u ustanovama za medicinsku pomoć“, navodi Jugović.

On objašnjava kako ovo nije prva kriza u kojoj se Boško Obradović suočava sa samim sobom ispred institucija koje mu ne mogu pomoći, ali jeste među poslednjim krizama, zbog koje se bilo ko oseća zabrinuto, obzirom da više nema nijednog istinskog prijatelja koji je spreman da ga sasluša.

„Normalno je da ga frustrira što mu niko ni orah iz ruke ne bi uzeo, normalno je što ga svaki srpski domaćin prezire zbog njegovog odnosa prema ljudima koji beže od smrti i stradanja, ali nije normalno što ga iritira borba aktuelne vlasti da lekari i medicinsko osoblje imaju značajno veće plate, zato što će baš ovo osoblje biti njegova jedina publika kojoj će zanosno besediti da je nekada bio narodni poslanik s kamenčinom u ruci. To ne treba da objašnjava Zagorki Dolovac, ona ne može da mu pomogne“, smatra Jugović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari