Jugović: Svi predstavnici SZS sprovode Đilasove odluke 1Foto: Komentarpress.net

Svi predstavnici Saveza za Srbiju imaju krizu identiteta – svi, osim Dragana Đilasa. Samo je on nepristojno bogat akter političke scene u Srbiji i samo on ima ogroman vlasnički udeo u svim članicama Saveza za Srbiju, naveo je u saopštenju Bratislav Jugović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

On je u saopštenju istakao i da Đilas oko sebe nema ljude koji su ga birali, već ljude kojima gazduje.

Kako je rekao, ostali predstavnici „Saveza za još bogatijeg Đilasa“ ne donose odluke na nivou svojih političkih organizacija, već u svojim političkim strankama sprovode Đilasove odluke.

„Boško Obradović je nekada bio žestoki borac protiv rijaliti programa, a sada je podanik Dragana Đilasa, prvog vlasnika rijaliti programa u Srbiji. Vuk Jeremić je talentovan da ga na izborima pobedi lik iz stripa Ljubiša Preletačević Beli i da na političkoj sceni i dalje srlja u svojstvu poslušnika Dragana Đilasa, čoveka koji ga je na beskrupulozan način izbacio iz DS“, navodi se u saopštenju.

Jugović je istakao i da je novac Dragana Đilasa i potreba da se, kako je naveo, sakrije poreklo ovog novca smisao Saveza za Srbiju.

„Njihovi pokušaji da kriminalizuju Aleksandra Vučića i ministra Stefanovića proizilaze iz potrebe da se prikrije odgovor na pitanje, da li je kriminal u osnovi nepristojnog bogatstva Dragana Đilasa“, stoji u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari