Korona „ućutkana“ – dolazi Vučić u Vranje 30. maja 1Vranje potpuno pusto. Foto: V. Ristić

Gotvo svi elektronski mediji pa i oni sa nacionalnom pokrivenošću danas su skromno izveštavali nakon epidemiološke eksplozije u kojoj je za poslednja tri dana 85 lica novozarženo virusom Covid 19, što je Vranje svrstalo u epidemiološki „nesigurnu sredinu“.

– Imajte u vidu, i vi iz Danasa, da ništa nije tako ružno kao što javljate. Predsednik Srbije i lider SNS 30. maja uprkos bilo kakvim problemima, a problema nema, sem sporadične zaraze koja je inicirana na jednom rođendanu neće sprečiti našu pobedu – poručju vranjski naprednjaci, koji „ne podržavaju postupke gradonačelnika Milenkovića, ali uvažavaju rad Narodnog poslanika SNS Slaviše Bulatovića“.

U dopisu dostavljenom dopisniku Danasa SNS, apeluje na „jedinstvo i podršku državnom vrhu“, kao i na građane Vranja da „maksimalno ispoštuju mere socijalne distance i očuvanja zdravlja uz upotrebu maski i rukavica kao osnovnih sredstava zaštite“.

Šef Kriznog štaba gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenović, do sada nije održao ni jednu javnu sednicu, ili konferenciju za štampu od proglašenja pandemije virusa Covid19, a sporadično se oglašavao na samo određenim medijima sa nacionalnom frekvencijom.

Aktuelnu situaciju ni jednom nije komentarisao ni Narodni poslanik SNS Slaviša Bulatović, kome se kao i gradonačelniku dopisnik Danasa iz Vranja obraćao nebrojeno puta mejlovima i SMS porukama na koje nikada nije stizao odgovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari