Kostreš (LSV): Optužbe da Vojvođanski front promoviše separatizam su sramne 1Novi Sad Foto: Mihajlo Marković

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Bojan Kostreš izjavio je da su optužbe da Vojvođanski front promoviše separatizam uvredljive i apsurdne i da će u narednim danima biti još upadljivija njihova besmislenost.

Kostreš je u pisanoj cenio da su se razni uplašili Vojvođanskog fronta, zato što ta organizacija „iz dana u dan raste“. Pošto nemaju šta da prigovore našem programu, kače nam razne pogrdne etikete, kao i tu da smo separatisti, što je besmislica.

Besmislenost ovakvih optužbi uskoro će biti još uočljivija, jer će Vojvođanski front biti okosnica formiranja evropskog bloka u Srbiji, naveo je on.

Kostreš je dodao da je Vojvođanski front prvenstveno formiran da štiti interese građana Vojvodine i pokrajinu onakva kakva jeste.

Hoćemo, između ostalog i pre svega, da kontrolišemo naše resurse, ono što se zaradi u Vojvodini, vojvođanski novac mora da ima kontrolu.

Sada Vojvođani, izgleda, služe samo za to da rade i da stvaraju resurse i novac, a to se nekontrolisano troši, ukazao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari