Lavrov 15. decembra u poseti Beogradu 1Sergej Lavrov Foto: EPA-EFE/ IGOR KUPLJENIK

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom u utorak, 15. decembra.

U 12.50 časova predsednik Vučić i ministar Lavrov prisustovaće ceremoniji paljenja večne vatre i položiti vence na Spomenik Večna vatra.

U 13.40 časova predsednik Vučić i ministar Lavrov obići će Hram Svetog Save i položiti cveće na grob blaženopočivšeg Patrijarha srpskog gospodina Irineja.

Tom prilikom ministar Lavrov pročitaće pismo predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina povodom završetka radova na Hramu.

U 16.30 časova predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov sastaće se u Vili Mir.

Susret  Dačića sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije

Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Ivica Dačić sastaće se sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovim u utorak, 15. decembra 2020. godine, u 15.30 časova.

Pre početka sastanka, predviđen je svečani doček u Vestibilu, nakon čega će se sastanak održati u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari