LSV Zrenjanin: Tražimo odgovore 1Foto: LSV

Gradu Zrenjaninu dodeljeno je priznanje za doprinos afirmisanju prava javnosti da zna, u kategoriji lokalnih organa javne vlasti, i ta vest nas je obradovala iako nismo bili upoznati sa visokim nivoom transparentnosti u radu zrenjaninskih vlasti saopštio je predsednik GO LSV Zrenjanin Bojan Kostreš.

Prema njegovim rečima, Ligaši su sigurni da će gradska administracija, u skladu sa dobijenom nagradom, u najskorijem roku odgovoriti na pitanja koja muče Zrenjanince,

-Godinama nismo u prilici da saznamo tačan datum kada će nam gradska vlast isporučiti, u više navrata obećanu, pijaću vodu. Ne znamo ni koliko je naših sugrađana zaposleno, kao ni kada će biti završena obilaznica oko grada. Da li će svi poljoprivrednici moći da dobiju poljoprivredno zemljište u zakup ili samo partijski funkcioneri i stranci? Zašto se ne preduzima ništa povodom smrada koji se širi iz kafilerije je, takođe, pitanje na koje bi građani voleli da čuju odgovor – navodi Bojan Kostreš, predsednik GO LSV Zrenjanin.

Prema njegovim rečima, sada kada se zna da je zrenjaninska gradska administracija nagrađena zbog rezultata u oblasti transparentnosti rada, sigurno će stići odgovori na ova brojna pitanja. Do tada, LSV će ih stalno podsećati, jer građani imaju pravo da znaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari