Martinović: Marinika prepričava Brkićeve tekstove 1Aleksandar Martinović Foto: FoNet / Zoran Mrđa (arhiva)

“Sve o čemu govori Marinika Tedpić, potpredsednica Đilasove stranke je laž. To nisu nikakvi dokazi koje ona iznosi, već čisto prepričavanje tekstove i laži Milovana Brkića iz Tabloida koji su izašli još pre nekoliko godina“, rekao je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije Aleksandar Martinović, šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke.

„Meni je kao ozbiljnom političaru i šefu poslaničke grupe najače partije u Srbiji zaista degutantno da komentarišem tekstove Brkića i njegove natpise u Tabloidu . Cilj ove kampanje koja se vodi protiv Vučića je da se ne čuje istina o novim fabrikama , putevimna, smanjenoj nezaposlenosti , povećanju plata i penzija i svemu onome što zanima običnog čoveka“, kazao je Martinović.

On je rekao da je jedna od najgnusnijih laži koje je Marinika Tepić „Preletačević“ iznela da je predsednik Srbije kriv za smrt srpskog ambasadora u Libiji.

„To je ludačka ideja i ne mogu da verujem da je tako nešto izgovorila osoba pri zdravoj pameti“, rekao je Martinović, optuživši Dragana Đilasa, lidera SSP da preko Marinike Tepić vodi kampanju ne samo protiv predsednika države, već i protiv ministarstva odbrane, već i vojske Srbije“, istakao je on. 

Martinović je podsetio i da je ovde reč o osobi koja je promenila sedam partija, a ovih dana se saznalo da je bila i u LDP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari